Boende för barn och ungdom

Hem för barn med speciella behov

Alla barn har rätt att utvecklas på sina egna villkor. I våra boenden för barn och ungdomar vill vi därför fokusera på att ge ditt barn trygghet och utveckling i en stimulerande miljö. I varje boende bor det fyra eller fem barn som har liknande behov.Personalen finns alltid nära till hands för att hjälpa och stötta. Vi arbetar med att utveckla barnets förmåga till kommunikation och självständighet för att skapa en trygg och stimulerande vardag.

Hitta oss!

Välj verksamhet
Hela Sverige

Ring oss gärna: 08-586 25 200

Visar 3/3
Beskrivning Kontakt Adress

Attendo Nimbus barn- och ungdomsboende

Attendo Nimbus barn- och ungdomsbostad är ett boende i hemtrevlig miljö med ljusa fina boenderum,...

Kompetens, Flexibilitet, Engagemang

046-198863 Skjutbanevägen 33, 226 49 Lund

Attendo Åsgatan

Gruppbostaden ligger vackert beläget i det lilla samhället Alsike som ligger ca. 15 kilometer...

070- 240 26 84 Åsgatan 93, 741 45 Knivsta

Attendo Ösmo barn- och ungdomsboenden

Attendo Ösmo barn- och ungdomsboende är ett boende för barn där miljön är anpassad efter barnets...

Möjligheter, Upplevelser, Meningsfull vardag och fritid, Glädje

08-520 393 71 Breddalsvägen 7, 148 35 Ösmo
10

Boende för barn och ungdom

Alla barn har rätt att utvecklas på sina egna villkor. I våra boenden för barn och ungdomar vill vi därför fokusera på att ge ditt barn trygghet och utveckling i en stimulerande miljö.
I varje boende bor det fyra eller fem barn som har liknande behov.Personalen finns alltid nära till hands för att hjälpa och stötta.

Tillsammans med dig som förälder ser vi till att ditt barn får en fungerande vardag och en meningsfull fritid utifrån sina behov, förutsättningar och önskemål. Vi arbetar med att utveckla barnets förmåga till kommunikation och självständighet. Varje barn får också en egen stödperson som tar ett särskilt ansvar för att tillvaron skall bli trygg och personlig.

På vardagarna går ditt barn på dagis, fritids eller i skola. På efter middagar och helger hittar vi på roliga aktiviteter som ridning, bad, idrott, promenader, fiske, cykling, musikstunder, restaurangbesök.

Vi gör skillnad!

Varje dag bidrar vi till högre kvalitet, ökad tillgänglighet och större mångfald. Vi kallar det modern välfärd. Men nu är hela vår bransch hotad. Och du berörs.