• Kreativitet
  • Åkershus 28

Attendo Åkershus 28 gruppbostad

Frihet · Tydliggörande · Flexibilitet

På Attendo Åkershus 28 i Staffanstorp erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Gemensamt för boendet är att vi tillsammans arbetar med ditt bästa i fokus samt att omsorg och aktiviteter blir både personligt och professionellt efter dina önskemål och behov. Stor vikt läggs på kvalitet, trygghet, och att leva ett liv på dina egna villkor samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS

 

Platsansvarig, Lars Persson

046-258120

lars.persson@attendo.se

Telefon:

076-845 6010

E-post:

Adress

Åkershusvägen 28, 245 37 Staffanstorp

Mer information om Attendo Åkershus 28 gruppbostad

Medarbetare

Här finns medarbetare som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Personalen är i blandade åldrar med blandad kompetens för bästa omsorg.

Gruppen består av stödassistenter och stödpedagog med kunskap i teckenspråk, TEACCH, TAKK- kompetens och vidareutbildas kontinuerligt.

Boende

På Attendo Staffanstorp finns sju servicelägenheter som är belägna i en och samma fastighet på två våningsplan. På första plan har även personalen en lägenhet där det finns ett gemensamhetsutrymme. I alla lägenheter finns egen tvättmaskin och diskmaskin och hemmet sköts som ditt eget helt och hållet.