• Grönskande park
  • Fin gemenskap
  • Välkommen till Bantorgets Äldreboende

Attendo Bantorget äldreboende

Engagemang · Hemlagad mat · Trygghet · Centralt

Attendo Bantorgets äldreboende ligger nära Linköpings resecentrum och Stångån. Här har du möjlighet till utevistelse i vår fantastiska park som ligger i anslutning till boendet. Här får du som boende möjlighet att vara med och planera matsedlarna för den mat som vi tillagar från grunden i vårt kök. Hos oss kan du delta i en rad olika aktiviteter, allt från chokladprovning till utflykter. Vi erbjuder större och mindre aktiviteter, i grupp såväl som individuellt. Vårt aktivitetsprogram utgår ifrån vad du som boende på Attendo Bantorget önskar.

Verksamhetschef

Mirsad Masinovic

Mirsad Masinovic

Telefon: 0725-518861

Hej, jag heter Mirsad Masinovic och är ansvarig för Attendo Bantorget

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS

Telefon:

0725-518861

E-post:

Adress

Sparregatan 2, 582 21 Linköping

Mat på Attendo Bantorget äldreboende

Att äta gott och njuta av måltiden är viktigt på Attendo Bantorget. Här lagas all mat från grunden på respektive avdelning för att skapa en hemtrevlig atmosfär för alla som bor här. Vi är måna om att ta tillvara enskilda önskemål om mat och därför utarbetar medarbetare tillsammans med de boende en matsedel. Vi lägger även stor vikt vid att skapa en trevlig måltidsmiljö med fint dukade bord och trevlig atmosfär. Vid högtider och helger serverar vi särskilt festlig mat och dukar extra fint.

Mer information om Attendo Bantorget äldreboende

Boende

Attendo Bantorget drivs av Attendo på uppdrag av Linköpings kommun och ligger mitt i centrala Linköping med närhet till fina promendstråk vid Stångån. Här finns 50 lägenheter på fem plan som är uppdelade med olika avdelningar för demens, sjukhem samt äldreboende. Varje avdelning har ett stort gemensamt utrymme med köket placerat i mitten. Du bor i en egen lägenhet som du möblerar med egna möbler, säng finns på plats.

Läs mer om äldreomsorg i Linköpings kommun

 

 

 

Omsorg & Aktiviteter

När du flyttar in ho oss utses en kontaktperson som tillsammans med dig upprättar en genomförandeplan som kan ses som en överenskommelse om hur du vill att din vård och omsorg ska utföras. Vi bjuder in till ett välkomstsamtal där du får träffa verksamhetschef, sjuksköterska och kontaktperson.

Hos oss kan du delta i en rad olika aktiviteter, allt från chokladprovning till utflykter och spa. Vi erbjuder större och mindre aktiviteter, i grupp såväl som individuellt. Vårt aktivitetsprogram utgår ifrån vad du som boende på Attendo Bantorget önskar. Vi har en fantastisk park i nära anslutning till boendet där vi gärna vistas.

 

 

 

 

Medarbetare

Verksamheten drivs av en verksamhetschef som har en samordnare till sin hjälp. De finns på plats dagtid måndag till fredag. Alla som bor på Bantorgets äldreboende har tillgång till sjuksköterska dygnet runt samt tillgång till arbetsterapeuter samt sjukgymnaster, vardagar.

På avdelningarna arbetar engagerade och duktiga undersköterskor och vårdbiträden. Vi arbetar utifrån ledorden kompentens, engagemang och hjälpsamhet, som tillsammans med vår erfarenhet gör att du kan förvänta dig god kvalitet och ett gott bemötande. Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Vill du bo på det här boendet?

1
step1-icon

Biståndsbedömning

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan.

2
step2-icon

Välj utförare

Välj ett boende eller utförare av hemtjänst som passar dig. Kontakta oss gärna för att se våra verksamheter.

3
step3-icon

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för ett visst vårdboende eller utförare av hemtjänst meddelar du din biståndsbedömare.

4
step4-icon

Vi tar kontakt med dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din inflyttning eller hemtjänst