• Gamla Torg
  • Glädje
  • Interiör
  • Trädgård
  • Omtanke
  • Kortspel
  • Delad glädje

Attendo Gamla Torg (Hällbo)

Respektfull · Kommunikations- och naturnära omsorg

Attendo Gamla Torg är beläget inne i Höörs samhälle, mitt i Skåne, med närhet till kommunikationer och service. Här bor 59 personer fördelat på sex olika enheter, alla med egen lägenhet. Enheterna har gemensamma utrymmen för matlagning och social samvaro.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS
Verksamhetschef

 

Heléne Forsberg 0708-72 99 05
   
Bitr. Verksamhetschef  
Christine Larsson  0708-72 99 05

Telefon:

Bitr. Verksamhetschef Christine Larsson 0708-72 99 05

E-post:

Adress

Gamla Torg 7 24330 Höör

Mat på Attendo Gamla Torg (Hällbo)

På Attendo Gamla Torg tycker vi att kosten är en mycket viktig detalj i vardagen. De boende ges möjlighet att delta så mycket de önskar i så väl planering, inhandling och tillagning. De enheter som vill caterar mat från en lokal restaurang. Frukost och kvällsmat lagas gemensamt på enheterna. 

Mer information om Attendo Gamla Torg (Hällbo)

Boende

Vi har 59 lägenheter, fördelat på 6 olika enheter. Lägenheternas storlek varierar, men alla har egen dusch och toalett samt ett litet trinettkök. Rummen är basmöblerade med säng och sängbord. I övrigt möblerar den boende själv. I det fall inga egna möbler finns, så har vi ett litet förråd med möbler. Alla enheter har gemensamt kök och TV-rum. På samtliga enheter finns en rökplats under tak, utomhus.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Omsorgen ges utifrån en genomförandeplan med tydliga mål. Ett nära samarbete med anhöriga och god man och andra närstående är en viktig del i tillfrisknandet.

Attendos aktivitetsutbud  är varierat och mångfasetterat men framför allt individuellt anpassat till våra brukare. Attendo Gamla Torg i Höör, Attendo Rödakorsgatan i Tyringe och Attendo Oderljungavägen i Perstorp har ett nära samarbete för att på så sätt öka utbudet av aktiviteter för våra brukare.

 

Medarbetare

På Attendo Gamla Torg finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på det som fungerar, stärks du som person och får en ökad självständighet. För att få en helhetsbild söker vi samverkan med olika aktörer i samhället för aktiviteter.