• Attendo Kungsgatans gruppboende

Attendo Kungsgatans gruppbostad

Kompetens · Engagemang & Stärka individen

Attendo Kungsgatan är ett gruppboende beläget i centrala Furulund i Kävlinge kommun. I furulund finns det en bensinmack med kiosk och 2 pizzerior. Boendet vänder sig till personer tillhörande personkrets 1 inom LSS. Här finns sex två rums lägenheter, alla med egna uteplatser. Boendet har ett stort gemensamhetsutrymme med kök, där man kan titta på film/tv, spela spel, fika eller bara umgås. Vill man ta sig till Lund eller Kävlinge går det bussar ca två gånger i timmen. Närmsta mat affären ligger i kävlinge som tar ungefär 5 minuter att ta sig till med buss. Boendet är bemannat dygnet runt. Som boende här har du inflytande och är delaktig i hur ditt vardagsstöd ska se ut. Varje vecka är det bostadsmöte i boendet där du kan ta upp egna förslag på aktiviteter eller annat som är viktigt för dig.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

kontakta oss
   

Bitr. Verksamhetschef Kungsgatans gruppboende

  

 

 

 

 0721-812841  agneta.rosen@attendo.se

Telefon:

0721-948490

Adress

Attendo Kungsgatan 39

Kungsgatan 39, 244 63 Furulund

Mat på Attendo Kungsgatans gruppbostad

På Attendo Kungsgatan lagar alla sina måltider i sina egna lägenheter. Alla våra lägenheter är utrustade med kök. Med stöd av personal kan brukarna tillaga de måltider de själva önskar.

Mer information om Attendo Kungsgatans gruppbostad

Medarbetare

Verksamheten leds av verksamhetschef som har kontor i Stehag. Arbetet som bedrivs vid alla enheten är tydliggörande pedagogik utifrån TEACCH-modellen.

Personalens huvudsakliga mål är att bemöta den enskilde med hänsyn och respekt och utifrån dennes behov formulera mål och hjälpmedel som individen behöver för att kunna göra det hon/han annars inte kan. 

Samordnare finns i verksamheten liksom en kvalitetssamordnare som ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelsehantering.

Vi har medarbetare som har olika utbildningar som stödpedagog, teacch utbildning och kat-kit m.fl

Vår värderingscoach ser till så vi ständigt arbetar utifrån företagets värdegrund – att stärka individen.

 

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

Vardag på Attendo Kungsgatans gruppbostad

 • 13 juni 2016

  Aktivitet inomhus.

  13 juni 2016

  Motion

  13 juni 2016

  Här blir Kungsgatan lite finare.

  13 juni 2016

  Trädgårdsarbete

 • 13 juni 2016

  Aktivitet inomhus.

 • 13 juni 2016

  Motion

 • 13 juni 2016

  Här blir Kungsgatan lite finare.

 • 13 juni 2016

  Trädgårdsarbete