• Kreativitet
  • Självständighet
  • Nevisborg 11E

Attendo Nevisborg 11E Serviceboende

Flexibilitet · Frihet · Självständighet

På Attendo Nevisborg serviceboende i Staffanstorp erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Boendet är för dig som är beviljad dygnet runt-omsorg enligt LSS. Här får du ett boende på dina egna villkor och vi lägger stor vikt vid att du har inflytande och själv är delaktig i hur din vardag ska se ut.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department

Platsansvarig

Jenny Ek 

tel: 046-251418

jenny.ek@attendo.se

Telefon:

046-251418

E-post:

Adress

Nevisborg 11E, 245 45 Staffanstorp

Mer information om Attendo Nevisborg 11E Serviceboende

Boende

Atendo Nevisborg Serviceboende består av tio servicelägenheter. Samtliga är rymliga tvårumslägenheter som är belägna i en och samma fastighet på tre våningsplan. På första plan finns en lägenhet där det finns gemensamhetsutrymme. Här träffas vi ofta för att spela spel, pyssla, titta på film eller bara fika och umgås.

I alla lägenheter finns egen tvättmaskin och torkskåp och hemmet sköts som ditt eget helt och hållet.

Personal

Personalen har som mål att vara lyhörda för alla önskemål och behov. Vi är flexibla och eftersträvar att boende här känner sig självständiga och fria att leva sina liv som de önskar. Här finns medarbetare som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Personalen är i blandade åldrar med blandad kompetens för bästa omsorg.

Gruppen består av stödassistenter med kunskap i TEACCH, TAKK- kompetens och vidareutbildas kontinuerligt.