• Interiörer
  • Interiörer
  • Interiörer

Attendo Oderljungavägen (Björkhaga)

Trivsel · Omsorg · Omtanke · Gemenskap

Attendo Oderljungavägen ligger naturskönt i hjärtat av Skåne med skogar och sjöar inpå knuten men ändå med närheten till Perstorps centrum. Attendo Oderljungavägen är ett boende för psykiskt funktionsnedsatta men har även en liten demensavdelning. Vi tar emot boende från 20 år och uppåt. Alla våra lägenheter är modernt utrustade med egen toalett och dusch samt en liten köksavdelning med pentry och kylskåp.

Ledning

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS

Verksamhetschef

 

diana.persson@attendo.se

 0709-571404

Bitr. Verksamhetschef

 

maria.thrana@attendo.se

0709-723724

 

 
   

Platsansvarig

 

carola.thomsen@attendo.se

0702-3689926

Telefon:

Verksamheten: 0435-348 00

Adress

Oderljungavägen 39 284 38 Perstorp

Mat på Attendo Oderljungavägen (Björkhaga)

Kosten och måltiderna är en viktig del i livet för att vi ska må bra, trivas och behålla god hälsa. våra måltider äter vi tillsammans och maten är alltid hemlagad av våra två duktiga kockar.

 

Mer information om Attendo Oderljungavägen (Björkhaga)

Medarbetare

På Attendo Oderljungavägen finns medarbetare som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Personalen består av sjuksköterskor, undersköterskor och sysselsättningshandledare som arbetar i team.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar. Ett nära samarbete med anhöriga, god man och andra närstående är en viktig del av vårat arbete.