• Musik och glädje
  • Kreativitet
  • Pimpelgatan
  • Pimpelgatan

Attendo Pimpelgatan gruppbostad

Nybyggt · Engagemang · Modernt boende

Attendo Pimpelgatans gruppbostad är ett nybyggt och modernt boende i Södertälje för dig som behöver särskilt stöd och service i din vardag. Boendet tillhör personkrets 1 enligt LSS. Oavsett vilken hjälp du behöver, ansvarar vi för att omsorg, aktiviteter och bemötande blir både personligt och professionellt anpassade efter dina önskemål och behov. På vår gruppbostad kan du leva ett liv på dina egna villkor och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra.

Verksamhetschef

Millie Lindroth

Millie Lindroth

Telefon: 072-5406040

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Platsansvarig: Marlene Stenlund

08-550 292 20

marilene.stenlund@attendo.se

Telefon:

070 688 57 10

Adress

Pimpelgatan 15, 152 59 Södertälje

Mer information om Attendo Pimpelgatan gruppbostad

Boende

Gruppbostaden är ett enplanshus som innefattar sex fullvärdiga lägenheter om ca 43 kvm. De gemensamma utrymmena finns i var sin del av huset där köket vetter mot uteplats och vardagsrum mot grönområde. På uteplatsen har vi utemöbler och gemensam grill till allas förfogande.

Medarbetare

Vi hjälper dig att planera din vardag så att den blir som du vill ha den. Vi finns även till för att stötta vid speciella tillfällen som vid fest eller semester. Hos oss får du en stödperson som ser till att även de andra i personalgruppen vet hur den plan och de mål ni kommit fram till ser ut. All personal är där för att ge just dig bästa möjliga service och hjälp.