• Regattagatans dagliga verksamhet
 • Spa-avdelningen
 • Havsrum
 • Stor härlig altan
 • Skogsrum
 • matplats
 • vilorum

Attendo Regattagatans dagliga verksamhet

Daglig verksamhet · Friskvårdsprofil · Utevistelse · Sinnestimulering

Attendo Regattagatans daglig verksamhet är auktoriserad som utförare av daglig verksamhet enligt LOV och har plats för tretton personer i Västerås. Vi vänder oss till dig med omfattande funktionshinder och som har LSS- beslut för daglig verksamhet. Du erbjuds ett meningsfullt arbete med friskvårdsprofil och du kan välja om du vill göra en del av arbetsdagen utomhus. Verksamheten finns på vackra Öster Mälarstrand nära till både Mälarens strand och Mälarparken.

Verksamhetschef

Viktoria Agemalm

Telefon: 070-582-6020

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department

Platsansvarig: Anne-Lie Renström, 070 - 437 87 15, Anne-lie.Renstrom@attendo.se.

Ansvarig Sjuksköterska: Rebecca Ruth-Löfstrand, 072-143 95 50, rebecca.ruth-lofstrand@attendo.se

 

 

 

 

Adress

Regattagatan 9, 723 48 Västerås

 • Therese Olsson

  Therese Olsson

  Undersköterska

  "Det känns underbart att ha en sån fin och nära relation till brukarna. Den ger mig och mina arbetskamrater en stor arbetsglädje som smittar av sig på hela verksamheten. "
 • Anne-lie Renström

  Anne-lie Renström

  Platsansvarig

  "Vårat läge och våra vackra omgivningar inspirerar till utevistelse. Brukarna får sinnesupplevelser av årets alla skiftningar och får uppleva naturen på nära håll."

Mer information om Attendo Regattagatans dagliga verksamhet

Verksamhet

I ett falurött enplanshus, med en yta på 260 kvm, finns den dagliga verksamheten helt ombyggd och helrenoverad. Lokalen är fördelad på sex rum, två handikapptoaletter, ett badrum med höj och sänkbart badkar, personalutrymmen, kök samt en stor uteplats mot sjösidan. I lokalen finns även takliftar monterade.

Medarbetare

Alla vi som arbetar här har ett intresse för friskvård. Medarbetargruppen består av undersköterskor, barnskötare och sjuksköterska. Vissa av undersköterskorna är även diplomerade massageterapeuter och har utbildning i taktil massage eller någon annan form av friskvårdsutbildning.

Omsorg

Som deltagare har du en stödperson i personalgruppen som ser till att det är dina egna önskemål och behov som styr hur dina arbetsdagar ska se ut. Friskvårdsprofilen innebär bland annat att du kan välja att ha en del av din arbetsdag genom sinnestimulering eller rörelse utomhus, inomhus eller i badet.