• Trivsel
  • Matplats
  • Gemensamt vardagsrum

Attendo Trollesundsvägen 46

Gruppbostaden är belägen i ett flerfamiljshus i Bandhagen. Verksamheten har ett gemensamhetsutrymme där vi äter tillsammans, umgås och deltar på olika aktiviteter. Det finns möjlighet att pyssla, baka, och bara vara men vi gör även en del vardagliga sysslor tillsammans. Vi lägger stort fokus på individens önskemål vad gäller egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra brukare till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten.

Verksamhetschef

Magda Tallvid

Telefon: 072-888 16 40

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Hadiya Yaka, Samordnare 08-647 09 15

Telefon:

08-647 09 15

Adress

Trollesundsvägen 46

Mat på Attendo Trollesundsvägen 46

På Trollesundsvägen 46 erbjuder vi hemlagade middagar varje dag för de som vill äta gemensamt. Vill man inte delta på de gemensamma måltiderna kan man laga sin mat själv och få hjälp av personal vid behov.

Mer information om Attendo Trollesundsvägen 46

Boende

Gruppbostaden är belägen i ett flerfamiljshus. Gruppbostaden har fem fullvärdiga lägenheter, varav tre ligger i direkt anslutning till gemensamma utrymmen. En lägenhet ligger på samma våningsplan som gemensamma utrymmen och har separat ingång. En lägenhet ligger en trappa upp. Boendet är beläget i södra Stockholm och har nära till både natur och storstad.

Medarbetare

Arbetet leds av verksamhetschef. Det finns även en samordnare i arbetsgruppen. Personalen har en relevant utbildning och samtliga har lång erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsatta. Det är en stabil arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Personalen uppmuntrar till ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Det är viktigt med ett samarbete med den enskildes närstående. Alla boende har en genomförandeplan som  upprättas tillsammans med personalen och som anger vilka insatser som den enskilde har behov och önskemål om.