• Närhet och omsorg
 • Musik och glädje
 • måla

Attendo Ullbergsväg Gruppbostad

Vardagsglädje · Delaktighet · Individanpassat

Attendo Ullbergsväg är en gruppbostad som ligger centralt beläget i natursköna Vaxholm. Vi erbjuder ett boende i en trygg och vacker miljö med närhet till den vackra skärgården. Huset består av 6 stycken ljusa och rymliga lägenheter. Några lägenheter har egna insynsskyddade uteplatser och några har balkong. Stor vikt läggs på kvalitet, trygghet, självbestämmande och samtidigt få möjlighet till glädje och gemenskap med andra. Direktbussar till Danderyd gör att storstadspulsen aldrig är långt borta.

Verksamhetschef

Stephanie Vilches

Telefon: 0728877356

Telefon:

072-389 57 02, 070-950 28 61

Adress

Ullbergsväg 9 A-B 185 32 Vaxholm

 • Helen Reinhed-Ode

  Helen Reinhed-Ode

  Värderingscoach och vårdare

  "Jag är värderingscoach på Ullbergsväg, jag tycker att brukarperspektivet i arbetet är grundläggande."
 • Mathias Andersson

  Mathias Andersson

  Vårdare

  "De boende lär mig något nytt varje dag, det är det som gör mitt jobb här så givande och utvecklande!"

Mat på Attendo Ullbergsväg Gruppbostad

Vi stöttar dig med din matlagning och hjälper till med att handla det du behöver. Ibland lagar vi en gemensam måltid med de som vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära matglädje. Naturligtvis festar vi till det emellanåt, melodifestivalen kräver ju sin beskärda del av glamour.

Mer information om Attendo Ullbergsväg Gruppbostad

Boende

Huset har sex ljusa fullvärdiga lägenheter. Varje lägenhet är utrustad med kök och badrum. Ett stort förråd finns i varje lägenhet. Boendena har även tillgång till gemensamhetsutrymme som består av kök, matplats, vardagsrum, en stor uteplats utan insyn och med utsikt mot grönska. Några lägenheter har fina stenlagda terrasser och några har en för rullstol anpassad balkong. Möjlighet finns till att installera blomlådor för att odla något fint.

Medarbetare

Hos oss arbetar medarbetare med ett stort genuint engagemang och en bred erfarenhet och kunskap inom både fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer.

Omsorg & Aktivitet

Vår målsättning uppnår vi genom att hela tiden ha en öppen dialog mellan boende, närstående och personal. Som boende hos oss har man en kontaktperson i verksamheten. Vi har täta dialoger via både boendemöten samt i våra möten med anhöriga och närstående som sker minst två gånger per år.

Det är en självklarhet för oss att du ska kunna genomföra aktiviteter, detta eftersom vi alla har olika intressen som är av stor vikt för vår livsglädje. Vårt fokus är just ditt välbefinnande. Vaxholm erbjuder ett rikt och mångfacetterat kulturliv. Här finns biograf, konstrundor, caféer och restauranger.

Läs gärna mer om Vaxholm på kommunens hemsida