Attendo Bladmossvägen Gruppbostad

Omsorg · Aktiviteter · Självständighet · Delaktighet · Gemenskap

Bladmossvägen är en gruppbostad i Uppsala med lägenheter och tillhörande gemensamhetsutrymmen. På framsidan finns en altan med härliga umgängesmöjligheter och närhet till bad. Verksamheten ligger centralt belägen i Upsala men samtidigt omgiven av natur och grönska. Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Nurse 0768000000

Telefon:

Bladmossen 070-851 60 17

Adress

Bladmossvägen 2, 754 71 Uppsala

Maten på Bladmossvägen

Den enskilde tillagar alla sina måltider i sin egen lägenhet med stöd av personal vid behov. Den som vill äta i gemensamhetsutrymmena i sällskap av andra får naturligtvis det. På helgerna anordnas ofta gemensamma middagar och grillkvällar utifrån önskemål och aktivitet.

Mer information om Attendo Bladmossvägen Gruppbostad

Boende

På Bladmossvägens gruppbostad i Uppsala finns det fem lägenheter på cirka 35 kvm med hall, vardagsrum, pentry/kök, badrum och toalett.

Det finns tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Vi har en gemensam altan som tillhör gruppbostaden där vi ofta grillar och umgås.

Medarbetare

Arbetet leds av verksamhetschef. Det finns även en samordnare i arbetsgruppen. Personalen består av stödassistenter och södbiträden med en relevant utbildning. Samtliga har lång erfarenhet med att arbeta med funktionsnedsatta. Det är en stabil arbetsgrupp med mycket glädje, motivation och engagemang. Enheten är bemannad dygnet runt med sovande natt personal. Sjuksköterska finns att tillgå alla dagar i veckan, dygnet runt.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov.

Omsorg på Bladmossvägen handlar om att vi utgår från den enskildes önskemål. Varje boende har en genomförandeplan som upprättas tillsammans med medarbetare. Den anger hur insatserna ska utformas så att det blir utifrån de önskemål och förväntningar som finns.