Attendo Lotsen

Attendo Lotsens äldreboende ligger i Majorna, strax intill Chapmans torg. Utsikten från våra fönster bjuder på både Göteborgs hamninlopp med de ståtliga Tysklandsfärjorna, samt solnedgången bakom den ikoniska Älvsborgsbron. I området finns det mycket att göra. Endast en kort promenad runt hörnet finns allt från konditorier och restauranger till teater och butiker. Attendo Lotsen har 60 lägenheter och drivs på uppdrag av stadsdelsförvaltningen Majorna-Linné. Välkommen att kontakta oss!

Verksamhetschef

Fanny Eriksson

Telefon: 072-0852579

Telefon:

Samordnare Asil Jadari, 072-085 23 14

E-post:

Adress

Kustgatan 10, 414 55 Göteborg

Mer information om Attendo Lotsen

Aktiviteter

När du flyttar in hos oss får du en kontaktperson och tillsammans har ni möjlighet till egen avsatt tid varje vecka. Tiden kan till exempel användas till en promenad, fika, lyssna på musik eller titta i gamla fotoalbum. Vi har även ett gediget aktivitetsprogram som uppdateras varje vecka. Här har du möjlighet att delta i aktiviteter tillsammans med andra boende på avdelningen. Så som Bingo, dans, spel, filmstund eller korsord. På Attendo Lotsen uppmärksammar vi olika traditioner och högtider och firar såklart med god mat och dryck.

Måltider

Måltiderna är en viktig del av dagen och på Lotsens äldreboende arbetar vi aktivt med att maten ska vara god, vällagad och se aptitlig ut. Varje avdelning har egna kostombud som ansvarar för menyplanering och beställning av mat. Det gör att vi kan tillgodose individuella önskemål och möta de behov som finns. Lunch och middag levereras från Dafgård och tillagas sedan i våra kök. För att behålla matglädjen serveras mellan de större måltiderna allt från aptitretare och hembakt till fredagsmys och lördagsgodis.

Vill du bo på det här boendet?

1
step1-icon

Biståndsbedömning

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan.

2
step2-icon

Välj utförare

Välj ett boende eller utförare av hemtjänst som passar dig. Kontakta oss gärna för att se våra verksamheter.

3
step3-icon

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för ett visst vårdboende eller utförare av hemtjänst meddelar du din biståndsbedömare.

4
step4-icon

Vi tar kontakt med dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din inflyttning eller hemtjänst