• Närhet och trygghet
  • Baldersvägen

Attendo Baldersvägen gruppbostad

Trygghet · Delaktighet · Kontinuitet · Omtanke

Attendo Baldersvägens gruppbostad ligger i ett lugnt villakvarter utanför Falkenbergs centrum med närhet till hav och strand, affärer, restauranger och busskommunikation. Här stödjer och uppmuntrar vi de boende till att bli så oberoende som möjligt efter deras individuella behov. Vi lägger stor vikt vid att försöka skapa en meningsfull dag samt att främja självständighet, kommunikation och deltagande i samhället.

Verksamhetschef

Jennie Bruhn

Jennie Bruhn

Telefon: 070-876 81 47

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS
Verksamhetschef  
Jennie Bruhn 070-876 81 47
jennie.bruhn@attendo.se  
 Platsansvarig  
Jenny Torstensson  
jenny.torstensson@attendo.se  
 Baldersvägens gruppboende  
 Personal 076-890 85 12, 072-191 28 57
   

Telefon:

076-890 85 12, 072-191 28 57

E-post:

Adress

Baldersvägen 36, 311 42 Falkenberg

Mer information om Attendo Baldersvägen gruppbostad

Boendet

På Attendo Baldersvägen finns fem lägenheter. Det finns tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Vi har en gemensam stor trädgård som tillhör gruppbostaden där vi har möjlighet att grilla och umgås.

 

Omsorg

Varje boende har en kontaktperson som bland annat håller i planering, uppföljning och närståendekontakt. Den boende sätts i centrum och alla insatser utgår från hans eller hennes förutsättningar, önskemål och behov. Insatserna tydliggörs i en genomförandeplan som uppdateras två gånger om året eller vid behov. Genomförandeplan upprättas för att ge den enskilde möjlighet att påverka och utforma innehåll och målsättning med sitt boende.

På Baldersvägen arbetar vi med tydliggörande pedagogik, där målet är att skapa trygghet och förutsägbarhet i vardagen.

 

Medarbetare

Personalen som arbetar på Attendo Baldersvägen är stödpedagoger, stödassistenter eller stödbiträden och arbetar tillsammans som ett team där den boendes behov och önskemål sätts i fokus. Personal finns tillgängliga dygnet runt, året om. Det finns även tillgång till sjuksköterska dygnet runt via Falkenbergs kommun. Platsansvarig och kvalitetssamordnare finns på Baldersvägens gruppboende.