Attendo Björkbackavägen

I september 2018 öppnade Attendo Björkbackavägen, en ny och anpassad gruppbostad i natursköna Kvicksund i Västerås kommun. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 2. Attendo Björkbackavägen ligger i en vacker omgivning nära Mälaren. Området erbjuder närhet till badstrand, ridanläggning, naturreservat med fina gångstigar, närbutik och restauranger.

Verksamhetschef

Telefon:

0730-35 80 40

Björkbackavägen

Björkbackavägen 1, 64045 Kvicksund

Mer information om Attendo Björkbackavägen

Verksamheten

Verksamheten är bemannad dygnet runt med personal som är utbildad inom LSS. Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Lägenheterna är byggda med hög standard och är på ca 40 kvm med en öppen planlösning. Samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade. Dessa är disponerade i en nybyggd tvåvåningsvilla med gemensamma utrymmen och en gemensam trädgård. Vissa av lägenheterna har även egen uteplats.

Vi vill skapa dagar som känns meningsfulla utifrån varje persons unika förmåga och önskan. Vi arbetar för att du ska kunna påverka ditt eget liv och din vardag. Dina dagar ska styras av vad just du tycker om att göra- vi vill ge omsorg på ditt sätt!