• Idyllisk natur
  • En cykeltur
  • Uteplats i grönskan
  • Bolmängen

Attendo Bolmängen psykiatri

Självständighet · Sinnesro · Samvaro

Beläget i en naturskön och inspirerande miljö i Flens kommun ligger Attendo Bolmängen psykiatri. Vi erbjuder dig som bor här olika aktiviteter att delta i, som musikcirkel, trädgårdssysslor och utflykter av olika slag. Vård och behandling sker utifrån dina behov och förutsättningar.

Verksamhetschef

Erik Karlsson

Erik Karlsson

Telefon: 072-544 40 70

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Sjuksköterska: Erika Wigervall 070-560 19 40

Telefon:

0157-122 30

Adress

Tegelvägen 1, 642 32 , Flen

Mat på Attendo Bolmängen psykiatri

Vår mat är hemlagad från grunden. Du som bor hos oss har möjlighet att hjälpa till i köket och påverka menyn. Måltiderna präglas av trivsel och gemenskap.

Mer information om Attendo Bolmängen psykiatri

Boende

Vi har 23 enskilda rum fördelade mellan huvudbyggnad och en friliggande villa. Villaboendet erbjuder en mer självständig boendeform med möjlighet till självhushåll. Vi har generöst tilltagna ytor för samvaro och aktivitet.

Medarbetare

Hos oss arbetar kompetent personal med lång erfarenhet av psykiatri. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Dagtid finns både sjuksköterska och verksamhetschef på plats.

 

Omsorg

Kontakmannaskapet är en viktig del i vår omsorg, tillsammans med din kontaktperson sätter du upp dina mål och är delaktig i planeringen av din vistelse hos oss. Vår läkare är specialist i psykiatri och ansvarar för din medicinska behandling.