• Idyllisk natur
  • En cykeltur
  • Uteplats i grönskan
  • Bolmängen

Attendo Bolmängen psykiatri

Självständighet · Sinnesro · Samvaro

Beläget i en naturskön och inspirerande miljö i Flens kommun ligger Attendo Bolmängen psykiatri. Vi erbjuder dig som bor här olika aktiviteter att delta i, som musikcirkel, trädgårdssysslor och utflykter av olika slag. Vård och behandling sker utifrån dina behov och förutsättningar.

Verksamhetschef

Hej, jag heter Erik Karlsson och är ansvarig för Attendo Bolmängen psykiatri

Telefon: 072-544 40 70
E-post: erik.karlsson@attendo.se

Kontakta oss gärna

Vill du veta mer om oss?
Maila eller ring oss gärna!

Telefon: 0157-122 30

Department
Sjuksköterska: Erika Wigervall 070-560 19 40

Här finns vi

Adress: Tegelvägen 1, 642 32 , Flen
Hitta hit

Mat på Attendo Bolmängen psykiatri -

Vår mat är hemlagad från grunden. Du som bor hos oss har möjlighet att hjälpa till i köket och påverka menyn. Måltiderna präglas av trivsel och gemenskap.

food image

Mer information om Attendo Bolmängen psykiatri-

Boende

Vi har 23 enskilda rum fördelade mellan huvudbyggnad och en friliggande villa. Villaboendet erbjuder en mer självständig boendeform med möjlighet till självhushåll. Vi har generöst tilltagna ytor för samvaro och aktivitet.

Medarbetare

Hos oss arbetar kompetent personal med lång erfarenhet av psykiatri. Sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Dagtid finns både sjuksköterska och verksamhetschef på plats.

 

Omsorg

Kontakmannaskapet är en viktig del i vår omsorg, tillsammans med din kontaktperson sätter du upp dina mål och är delaktig i planeringen av din vistelse hos oss. Vår läkare är specialist i psykiatri och ansvarar för din medicinska behandling.