• Träslöjd och NO-ämnen
 • Textilslöjd
 • Bildsal
 • Samlingsrum
 • Matsal

Attendo Broarp Skola

Kunskap · Nyfikenhet · Skapande · Individen i centrum

Attendo Broarps skola ligger i Eksjö och tar emot ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar som till exempel ADHD och Aspergers syndrom. Vi tar emot elever från hela Sverige och har både grundskola åk 4-9 och grundsärskola åk 6-9. Vi erbjuder allt från anpassad skolgång med endast ett fåtal ämnen, till ett fullständigt schema för dem som är tillräckligt studiemotiverade.

Verksamhetschef

Lisbeth Lindström

Lisbeth Lindström

Telefon: 073 - 066 01 16

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS

 

Biträdande rektor

Peder Stålhammar

Ansvarig skolsköterska

Ingela Delhag

 

0730-660 454

peder.stalhammar@attendo.se

0381-364 27

ingela.delhag@eksjo.se

Telefon:

073 - 066 01 16

Adress

Sofieholmsgatan 5, 575 33, Eksjö

 • Vid utvärdering vt 2018

  Vid utvärdering vt 2018

  Förälder

  "Vi ser det som en förmån att vårt barn får gå på Broarps skola och hoppas att det ska leda till en positiv utveckling."
 • 2018

  2018

  Personal

  "Personalgruppen jobbar hårt för att hjälpa ungdomar att göra framsteg i sitt skolarbete. Ett utmanande och spännande arbete. Det roligaste som finns är att se de elever, med dålig erfarenhet från skolan, som känner sig trygga och gör framsteg i skolarbetet."

Mer information om Attendo Broarp Skola

Klasser och studierum

Broarp Slussen - Läs mer här

 

Vi har sex klasser och till varje klass hör ett antal studierum. Varje elev har en mentor som har ansvar för elevens skolgång. Totalt har vi 25 studierum på skolan. Alla elever har tillgång till kök och egen toalett som tillhör klassen. Vi har även alla inslag av estetiska ämnen.

 

Medarbetare

Hos oss arbetar enagarerade medarbetare med adekvat utbildning och erfarenhet för de ungdomar vi tar emot. Vi har en skolsköterska som kommer var fjortonde dag och vi har en läkare kopplad till oss som kommer vid behov. Psykolog finns också kopplad till verksamheten.

Film om Broarp

Film om Broarp (öppnas i extern fönster)

Omsorg och pedagogik

Broarps skola har hög personaltäthet och den erfarenhet och kompetens som krävs för att kunna finna individuella lösningar för varje elev. Personalen har lärarutbildning eller lång erfarenhet av att arbeta med ungdomar inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Alla elever får en egen studieplan som utgår från barnets personliga förutsättningar och erfarenheter: Målet är att utifrån varje elevs olika bakgrund och förutsättningar ge var och en möjligheter att kunna utvecklas i sin egen takt och därmed gå vidare till nästa steg.

pdf icon Broarps skola tillstånd 2015

pdf icon Likabehandlingsplan 2019-2020