• Gemenskap
  • Omsorg
  • Sommarutflykt

Attendo Ekmans väg gruppbostad

Trygghet · Kompetens · Kvalité

Attendo Ekmans gruppbostad ligger i Rotebro, nära både handelsplats och grönska. Här har varje lägenhet en egen uteplats. Det finns ett stort gemensamt utrymme, där kan du umgås med dina grannar om du vill. Du kan välja om du vill äta middag i det gemensamma utrymmet eller om du vill äta själv i din egen lägenhet.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

 

Platsansvarig: Nawel Linder

 

 08-754 15 16

 nawel.linder@attendo.se

Telefon:

08- 754 15 16

Adress

Ekmans väg 11, 192 79 Sollentuna

Mat på Attendo Ekmans väg gruppbostad

Vi stöttar dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Ibland lagar vi en gemensam måltid med de som vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära matglädje.

Mer information om Attendo Ekmans väg gruppbostad

Boende

Varje lägenhet är till ditt förfogande, du tar själv med dig dina möbler och sätter din egen prägel på ditt boende. I de gemensamma utrymmena har du möjlighet att umgås med andra boende om du så önskar.

Medarbetare

Hos oss arbetar våra medarbetare med ett stort engagemang och en bred erfarenhet och kunskap inom både fysiska och psykiska funktionsnedsättningar.

Aktiviteter

Det är en självklarhet för oss att du ska kunna genomföra aktiviteter, detta eftersom vi alla har olika intressen som är av stor vikt för vår livsglädje. Vårt fokus är just ditt välbefinnande.