Attendo Arwidius Väg Gruppbostad

I april 2019 öppnar Attendo Arwidius Väg, två nya och anpassade gruppbostäder på samma tomt i Burlövs kommun. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 1. Gruppbostäderna ligger i en vacker omgivning med grönska och natur in på husknuten. Området erbjuder närhet till ridanläggning, vacker natur, köpcentra och restauranger.

Verksamhetschef

Sara Tamai

Telefon: 076-6114594

Adress

Arwidius väg, Arlöv

Mer information om Attendo Arwidius Väg Gruppbostad

Verksamheten

Verksamheterna kommer vara bemannade dygnet runt med personal som är utbildad inom LSS. Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Lägenheterna är byggda med hög standard och samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade. Lägenheterna är disponerade i två nybyggda enplansvillor med gemensamma utrymmen och en gemensam trädgård. Alla lägenheter kommer vara 2-rums lägenheter om 42,7 kvm med en egen liten uteplats.

Vi vill skapa dagar som känns meningsfulla utifrån varje persons unika förmåga och önskan. Vi arbetar för att du ska kunna påverka ditt eget liv och din vardag. Dina dagar ska styras av vad just du tycker om att göra- vi vill ge omsorg på ditt sätt!  Detta möjliggörs genom att individuellt anpassa stödet och arbeta med tydliggörande pedagogik enligt TEACCH-modellen. Detta ger en förutsägbarhet och trygghet i vardagen.

Alla medarbetare får handledning och utbildning ibland annat tydliggörande pedagogik kontinuerligt. Till vår hjälp har vi Nimbus Akademin som utbildar och ger handledning kontinuerligt och vid behov.