Attendo Bankvägen gruppbostad

Trygghet · Delaktighet · Kontinuitet · Omtanke

Attendo Bankvägen 22 som ligger i Strövelstorp, Ängelholms kommun. Gruppbostaden ligger vackert beläget mitt i samhället med närhet till butik, kyrka, bussförbindelser som tar dig till Ängelholm och Helsingborg. Det är ca: 2 mil till Helsingborg och 1 mil till Ängelholm. Enheten består av 6 lägenheter och alla har egen uteplats.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS
Biträdande verksamhetschef  
   
   
 Platsansvarig  
   
   
 Bankvägen gruppbostad  
   
   

Bankvägen 22

Bankvägen 22

Bankvägen 22, Strövelstorp

Bankvägen

Mer information om Attendo Bankvägen gruppbostad

Boendet

Inom enheten finns sex egna lägenheter och samtliga har tillgång till egen uteplats. Enheten ligger belägen i utkanten av den idylliska bymiljön Strövelstorp, Ängelholms kommun, med tillgång allmänna kommunikations medel. Närhet till vacker natur med finns stövområde.Tillgång finns även till gemensamma utrymmen. Strövelstorp ligger ca: 1 mil från Ängelholm.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

 

 

Medarbetare

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer, även sjuksköterska finns tillhands vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef samt platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.