Attendo Borggårdsallén gruppbostad

Flexibilitet · Gemenskap · Engagemang

På Attendo Borggårdsallens gruppboende i Staffanstorp erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Boendet är för dig som är beviljad dygnet runt-omsorg enligt LSS. Här får du ett boende på dina egna villkor och vi lägger stor vikt vid att du har inflytande och själv är delaktig i hur din vardag ska se ut.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department

Platsansvarig:

Malin Norrman
Malin.norrman@attendo.se
046-251590

 

Telefon:

046-25 15 90

E-post:

Adress

Borggårdsallen 4, 245 32 Staffanstorp

Mer information om Attendo Borggårdsallén gruppbostad

Boende

Attendo Borgårdsallens gruppbostad består av sex lägenheter, lägenheterna är stora ettor med öppen planlösning samt ljusa och fräscha. Samtliga lägenheter är belägna på samma våning, här finns också ett gemensamhetsutrymme, här träffas vi ofta för att spela spel, pyssla, titta på film eller bara fika och umgås. Boendet har en stor altan som har sin utgång från köket samt en fin gård med grillmöjligheter.

Personal

Personalen har som mål att vara lyhörda för alla önskemål och behov. Vi är flexibla och eftersträvar att de boende ska vara självständiga och fria att leva sina liv som de önskar. Personalgruppen på Attendo Borggårdsallen har blandad kompetens för bästa omsorg, gruppen består av stödpedagoger samt stödassistenter.