Attendo Fridhemsvägen äldreboende

Livsstilsboende Utevistelse & Trädgård

Under 2020 öppnar Attendo Fridhemsvägen äldreboende i Ronneby. Det är ett nytt modernt äldreboende som även inrymmer ett trygghetsboende (AttendoHem). Attendo Fridhemsvägen är ett livsstilsboende med inriktning Utevistelse & Trädgård. Boendet kommer att ha trivsamma, rymliga och ljusa lägenheter och fina gemensamma utrymmen för samvaro. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Verksamhetschef

Marie Hindrikson

Telefon: 072-522 50 40

Adress

Fridhemsvägen 13, 372 38 Ronneby

Mer information om Attendo Fridhemsvägen äldreboende

Om boendet

Attendo Fridhemsvägen är ett nybyggt och modernt äldreboende. Boendet är ljust, lufigt och hemtrevligt. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med egna balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra. De ljusa och rymliga lägenheterna har pentry och och ett stort badrum. Här finns uttag för Tv, telefon och internet. Den som vill får gärna ha en fågel eller annat husdjur på rummet. 

När vädret tillåter vistas vi gärna utomhus i vår fina trägård eller på den rymliga altanen. Det finns också gott om sköna promenadstråk runt knuten. 

 

AttendoHem

23 lägenheter på Fridhemsvägen kommer vara AttendoHem, boende med hemtjänst. För den som har hemtjänst men önskar mer trygghet och gemenskap och som är för pigg för ett särskilt boende finns det möjlighet att ha ett mellanting mellan särskilt boende och hemtjänst i hemmet. AttendoHem är en alternativ lösning där man har sin hemtjänst men också men också möjlighet till gemensamma måltider och aktiviteter. Tanken är att man konverterar boendet till ett vård- och omsorgsboende när man inte längre klarar sig med bara hemtjänst. Läs mer om AttendoHem här.

Utevistelse & Trädgård

Basen i vårt koncept är att vara ute så mycket som möjligt och du som vill ha möjlighet till det varje dag, året runt. Trädgården är lättilgänglig och anpassad för just det.

Medarbetare

På Attendo Fridhemsvägen utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns sjuksköterskor dygnet runt och fysioterapeuter samt arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill.

 

Läs artikel om Attendo Fridhemsvägen. Länk till Blekinge Läns Tidning.