Attendo Hemtjänst Kungälv

Attendo Hemtjänst Kungälv har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper och stöttar dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att dina behov och önskemål tillgodoses. Målet för oss är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Verksamhetschef

Madeleine Hammar

Telefon: 070-920 97 05

Hej. Jag heter Madeleine Hammar och är ansvarig för Attendo Hemtjänst Kungälv

Kontakt Fler telefonnummer till oss

 

Planerare

Emelie Angelin

0733-28 98 04

Therese Andreasson

0701-64 89 55

 

 

Telefon:

Planerare Emelie: 0733-28 98 04 Therese: 0701-64 89 55

Adress

Utmarksvägen 18, 442 39 Kungälv‎

Mer information om Attendo Hemtjänst Kungälv

Personal

Hos oss på Attendo Hemtjänst Kungälv arbetar engagerad och kompetent personal med fokus på att stötta och underlätta för dig i din vardag med ditt biståndsbeslut som grund. Personalen arbetar med ödmjukhet och respekt i ditt hem och är vår viktigaste länk till att du ska känna trygghet med oss. Alla arbetar för att underlätta din vardag samtidigt som de värnar om din personliga integritet. Vi har hög kompetens gällande allt från det normala åldrandet till olika typer av demenssjukdomar. För att både du och dina närstående ska känna er trygga i situationen får du ett eget kontaktteam som ger dig omsorg med omtanke och valfrihet om hur du önskar att dina insatser ska utformas.

Omsorg

Attendo Hemtjänst Kungälv bedriver hemtjänst i form av service- och omvårdnadsinsatser alla dagar, hela året mellan kl: 07-22.45

Hushållsnära tjänster/ Tilläggstjänster:

Hushållsnära tjänster är inte biståndsbedömda och kan bokas av alla oavsett ålder. Du beställer direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget. Vi kan erbjuda exempelvis: ledsagning till vårdinrättningar, aktiviteter och andra besök, städning av allehanda slag, inköp och övriga ärenden. Även trädgårdsarbete, fönsterputsning och diverse du kan behöva hjälp med.

Välj Attendos hemtjänst

1
step1-icon

Biståndsbedömning

Kontakta en biståndsbedömare i din kommun för att göra en ansökan

2
step2-icon

Välj utförare

Välj en utförare av hemtjänst som passar dig. Kontakta oss för mer information.

3
step3-icon

Meddela ditt beslut

När du bestämt dig för utförare av hemtjänst meddelar du din biståndsbedömare.

4
step4-icon

Vi hör av oss till dig

Om du valt Attendo tar vi kontakt med dig omgående för att planera din hemtjänst.