Attendo Hjortrongatan Gruppbostad

Kompetens · Engagemang · Omtanke

Hjortrongatan är en gruppbostad belägen i bostadsområdet Slavsta i Uppsala. Vi lägger stort fokus på individens önskemål vad gäller egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra brukare till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten. Målet är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor utifrån var och ens förutsättningar och behov. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Verksamhetschef

Stephanie Vilches

Telefon: 072-887 7356

Adress

Hjortrongatan 5, 754 52 Uppsala

Mer information om Attendo Hjortrongatan Gruppbostad

Boende

Hjortrongatan är en gruppbostad belägen i bostadsområdet Slavsta i Uppsala. Boendet har fem boendeplatser med inriktning mot personkrets 1. Lägenheterna på boendet är stora och luftiga och det finns en fin trädgård med bärbuskar och med fin utsikt över ängar. Samtliga måltider intas i det gemensamma köket. Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter varje boendes förutsättningar och behov. Varje boende har en genomförandeplan som upprättas tillsammans med medarbetare

Varje lägenhet är 39 kvm och består av ett sovrum, ett kök utrustat med ugn, spis och arbetsyta samt ett handikappanpassat badrum. Alla lägenheter har utgång till egen altan. Trygghetslarm finns i varje boendelägenhet.