Attendo Kvisslingbyvägen

Trygghet · Omtanke

Attendo Kvisslingbyvägen är en nybyggd gruppbostad som öppnar i maj 2019. Gruppbostaden ligger i ett lugnt villakvarter i Åkersberga, med närhet till affärer, restauranger och busskommunikation. Här stödjer och uppmuntrar vi de boende till att bli så oberoende som möjligt efter deras individuella behov. Vi lägger stor vikt vid att försöka skapa en meningsfull dag samt att främja självständighet, kommunikation och deltagande i samhället. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Verksamhetschef

Åsa Bratt

Telefon: 072-142 60 22

Telefon:

070-952 74 51

Adress

Kvisslingbyvägen 6, 184 33 Åkersberga

Mer information om Attendo Kvisslingbyvägen

Boendet

På Attendo Kvisslingbyvägen finns sex lägenheter. Det finns tillgång till gemensamhetsutrymmen i form av kök och vardagsrum. Vi har en gemensam stor trädgård som tillhör gruppbostaden där vi har möjlighet att grilla och umgås.

Omsorg

Varje boende har en kontaktperson som bland annat håller i planering, uppföljning och närståendekontakt. Den boende sätts i centrum och alla insatser utgår från hans eller hennes förutsättningar, önskemål och behov. Insatserna tydliggörs i en genomförandeplan som uppdateras två gånger om året eller vid behov. Genomförandeplan upprättas för att ge den enskilde möjlighet att påverka och utforma innehåll och målsättning med sitt boende.

På Kvisslingbyvägen arbetar vi med tydliggörande pedagogik, där målet är att skapa trygghet och förutsägbarhet i vardagen.

 

Medarbetare

Personalen som arbetar på Attendo Kvisslingbyvägen är stödpedagoger, stödassistenter eller stödbiträden och arbetar tillsammans som ett team där den boendes behov och önskemål sätts i fokus. Personal finns tillgängliga dygnet runt, året om. Det finns även tillgång till sjuksköterska.