• Gemensamhets utrymme 3
  • Gemensamhets utrymme 2
  • Gemensamhets utrymme 1
  • Gemensamma bussen
  • Utsidan

Attendo Lillhagsvägen 24

Omsorg · Närhet · Stöd

Lillhagsvägen 24 ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Gruppboenden ligger i en bostadsrättsförening och består av 5 rymliga lägenheter och tillgång till en service lägenhet med gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor. På Lillhagsvägen 24 får du extra guldkant på tillvaron genom ett brett utbud av aktiviteter, du bestämmer själv utflyktsmål då vi har egen buss. Målet för oss som arbetar på här är att erbjuda bästa möjliga stöd anpassad efter just dina behov.

Verksamhetschef

Erica Albinsson

Telefon: 0725-17 05 00

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Selamawi Berhane, Samordnare 072-142 32 50

Telefon:

08 647 0613

Adress

Lillhagsvägen 24, 124 71 Bandhagen

Mat på Attendo Lillhagsvägen 24

Vi stödjer dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Utifrån önskemål  lagar vi även gemensam måltider med dem som vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära mat glädje.

Mer information om Attendo Lillhagsvägen 24

Boende

Verksamheten består av  fem ljusa fullvärdiga lägenheter, Varje lägenhet är utrustad med kök och badrum. Boendena har även tillgång till gemensamhetsutrymme som består av kök, matplats, vardagsrum och en balkong.

 

Medarbetare

Hos oss arbetar engagerade medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap. Teamet Lillhagsvägen 24 består av stödassistenter och stödbiträden. Dessutom samarbetar vi med andra aktörer så som primärvården, psykiatrin, habilitering etc.

Omsorg

Omsorg för oss på Lillhagsvägen  består exempelvis av utformning av bemötandeplan tillsammans med den boende. Att varje boende har en egen stödperson, samt att varje enskild boende har en egen uppföljning tillsammans med sin stödperson varje år.