• Kök
  • Verksamhetsbil
  • Ingång
  • Utsidan

Attendo Lillhagsvägen 5

Gemenskap · Utflykter · Omsorg · Närhet

Lillhagsvägen ligger i ett naturskönt område nära Älvsjöbadet. Huset består av 5 rymliga och ljusa lägenheter och gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor. På Lillhagsvägen får du extra guldkant på tillvaron genom ett brett utbud av aktiviteter, du bestämmer själv utflyktsmål då vi har egen buss. Målet för oss som arbetar här är att erbjuda den bästa möjliga stöd anpassad efter just dina behov.

Verksamhetschef

Erica Albinsson

Telefon: 0725-17 05 00

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Inga-Maj Brogell, Samordnare inga-maj.brogell@attendo.se

Telefon:

08 647 08 60

Adress

Lilhagsvägen 5, 124 71 Bandhagen

Mat på Attendo Lillhagsvägen 5

Vi stödjer dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Utifrån önskemål  lagar vi även gemensam måltider med dem som vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära mat glädje.

Mer information om Attendo Lillhagsvägen 5

Boende

Huset har  fem ljusa fullvärdiga lägenheter, Varje lägenhet är utrustad med kök och badrum. Boendena har även tillgång till gemensamhetsutrymme som består av kök, matplats, vardagsrum, en stor uteplats med utsikt över Älvsjöbadet.

Medarbetare

Hos oss arbetar engagerad och motiverade medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap. Teamet Lillhagsvägen 5 består av stödassistenter och stödbiträden. Dessutom samarbetar vi med andra aktörer så som primärvården, psykiatrin, habilitering etc

Omsorg

Omsorg för oss på Lillhagsvägen 5 består exempelvis av utformning av bemötandeplan tillsammans med den boende. Att varje boende har en egen stödperson, samt att varje enskild boende har en egen uppföljning tillsammans med sin stödperson varje år.