Attendo Nysättravägen gruppbostad

Attendo Nysättravägens gruppbostad är ett boende för dig som är vuxen med Prader Willi Syndrom (PWS). Vi öppnade 1 december 2016 i en helt nybyggd tvåplansvilla belägen i Brunnsäng, Södertälje.

Verksamhetschef

Adress

Nysättravägen 7, 152 49 Södertälje

Mer information om Attendo Nysättravägen gruppbostad

Boende

Attendo Nysättravägens gruppbostad är ett boende för dig som är vuxen med Prader Willi Syndrom (PWS). Vi öppnade 1 december 2016 i en helt nybyggd tvåplansvilla belägen  i Brunnsäng, Södertälje.
Nysättravägens gruppbostad har 6 moderna, fullt utrustade lägenheter med  wi-fi och digital tv-lösning. Lägenheterna har en öppen planlösning med sovrum, köksavdelning vardagsrum och stora badrum. Gruppbostaden har ett gemensamt vardagsrum och matrum för samtal och gemensamma aktiviteter kvällstid.
Gruppbostaden är belägen nära promenadstråk, bad och ett litet centrum.

Medarbetare

Medarbetarna är stödassistenter med specialintresse för kost, motion, kreativ fritid. I nära samarbete med Ljusnevägens gruppbostad i Bagarmossen, Stockholm, utbildas personalen i PWS-metodik.

Omsorg

På Nysättravägen är verksamheten anpassad för personer med PWS med individuellt anpassad kost, bemanning dygnet runt, nära samarbete med vårdgivare och psykiatri. Verksamheten bygger en strukturerad vardag med utrymme växa och utvecklas med stöd av en lyhörd och respektfull personalgrupp, där varje individs önskemål och behov tillgodoses. Vi strävar efter att alla ska vara med och kunna påverka verksamheten både i grupp, genom boendemöten och individuellt, genom regelbundna stödpersonsamtal. Aktiviteter och friskvård är en hörnsten och en central del i verksamheten.