Attendo Rallaregatan gruppbostad

Trygghet · Delaktighet · Kontinuitet · Omtanke

Attendo Rallaregatan gruppbostad ligger belägen i utkanten av Kattarp, Helsingborg stad. Omgivningen består av vacker natur och nära till pågatågstationen. Enheten består av sex egna lägenheter och alla tillgång till egen uteplats.

Verksamhetschef

Kontakt Fler telefonnummer till oss

KONTAKTA OSS

Platsansvarig
 
Heidi Törhed
0728-33325
heidi.torhedlindstrom@attendo.se
  
Rallaregatans gruppboende
0721-424851

Telefon:

0720-833325

E-post:

Rallaregatan

Rallaregatan 61, 260 38 Kattarp

Mer information om Attendo Rallaregatan gruppbostad

Boendet

Enheten består av sex egna lägenheter och alla tillgång till egen uteplats. Enheten ligger belägen i utkanten av Kattarp, Helsingborg stad. Omgivningen består av vacker natur och nära till pågatågstationen. Rallaregatan ligger ca: 25 km från Helsingborgs stad.

 

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med att t.ex. handla, besöka läkare eller tandläkare.

De flesta boende har någon form av dagverksamhet. Fritiden ägnas sedan åt en mängd olika aktiviteter såsom bad, bowling, utflykter, bio och dans. Allt utifrån individuella önskemål!

 

 

Medarbetare

 

På enheterna finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar därför kan de bemöta dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer, även sjuksköterska finns tillhands vid behov. Verksamheten leds av verksamhetschef och biträdande verksamhetschef och platsansvarig. En kvalitetssamordnare ansvarar för kvalitetsutveckling samt händelse- och avvikelsehantering.