Attendo Sparvsångsvägen

Gruppbostad enligt LSS 9§9. Här bor du i en enrumslägenhet med bland annat eget kök och toalett. Varje lägenhet har utöver en gemensam uteplats, även en egen. I gemensamma utrymmen lagar vi mat tillsammans och där har vi även ett vardagsrum med bord och soffor, där vi tittar på TV, fikar och umgås. Vi arbetar med pedagogiska arbetssätt och metoder som anpassas till varje enskild individ och dennes behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Verksamhetschef

Pernilla Forssblad

Telefon: 0767-691639

Telefon:

013 20 58 10

Adress

Sparvsångsvägen 10, 585 65 Linghem

Mer information om Attendo Sparvsångsvägen

Boende

Här har alla boende en enrumslägenhet med eget kök, egen toalett, dusch, tvätt och torkskåp. Gruppbostaden finns som en del av en fastighet på bottenplan där varje lägenhet har en egen uteplatsmed plats för utemöbler samt en gemensam uteplats. I det gemensamma utrymmet i boendet  finns ett kök, där vi tillagar gemensamma måltider. Här har vi även ett vardagsrum med bord och soffor, där vi tittar på TV, fikar och umgås.

Läs mer om ansökan på Linköping kommuns hemsida

Omsorg

Vi arbetar med pedagogiska arbetssätt och metoder som anpassas till varje enskild individ och dennes behov och önskemål. Vi tillämpar ett förebyggande arbetssätt genom att inhämta kunskap om individen och genom att utvärdera och följa upp situationer för att det ska bli så bra och tryggt som möjligt.

Inom Attendo tillämpas kontaktmannaskap, vilket betyder att man som boende erbjuds två kontaktmän som ansvarar för att planera och följa upp stöd och insatser med den enskilde samt kontakt med den enskildes nätverk.

Medarbetare