Attendo Västerängsvägen Gruppbostad

Omtanke · Gemenskap · Trygghet

Vi lägger stort fokus på individens önskemål, egna intressen och arbetar aktivt med att uppmuntra våra brukare till att delta på aktiviteter både inom och utanför verksamheten. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Verksamhetschef

Patrick Magnusson

Telefon: 072-0832174

Adress

Västerängsvägen 23, 18246 Enebyberg

Mer information om Attendo Västerängsvägen Gruppbostad

Boende

Attendo Västerängsvägens gruppboende ligger i ett fristående hus som tillhör Danderyds kommun. Gruppbostaden har 4 lägenheter. Alla lägenheter är ljusa och fina med öppen planlösning. I huset finns flera gemensamma utrymmen att nyttja. Vi har också en stor fin insynskyddad gemensam uteplats där vi kan grilla och umgås under fina sommardagar och kvällar. Boendet har nära till busshållplatser, affärer och skola.

Omsorg

Målet för oss är att erbjuda en trygg tillvaro och goda levnadsvillkor efter dina förutsättningar och behov. Vårat arbetsteam arbetar med att vara öppna och lyhörda för dina behov där ni gemensamt kan forma det stöd du behöver och har rätt till. Som boende har man en stödperson i medarbetargruppen som du kan vända dig till när du har frågor eller funderingar. En gång i veckan har vi boendemöten där vi tar upp gemensamma frågor och önskemål om mat och aktiviteter.

Medarbetare

På Attendo Västerängsvägen finns medarbetare dygnet runt som har kunskap och förståelse för olika funktionsnedsättningar och som bemöter dig på dina villkor och ge det stöd som behövs i olika situationer. Med fokus på dina starka sidor och färdigheter får du hjälp och stöttning till ökat självförtroende och mer självständighet. Självklart får du även hjälp och stöd för de saker som du själv önskar att vi hjälper till med oavsett om de är bra eller mindre bra. Det är dina önskemål och behov som styr. Personalen har löpande vidareutbildning och behovet inventeras kontinuerligt, allt för att möta dig och just dina behov där du befinner dig.