• Blomma
  • Utsikt
  • Balkong
  • Vardagsrum

Attendo Vintrosagatan 58

Omsorg · Närhet · Stöd

Vintrosagatan 58 ligger i Hagsätra nära centrum. Gruppboenden ligger i en bostadsrättsförening och består av 5 rymliga lägenheter och tillgång till gemensamma utrymmen där vi umgås och deltar i vardagens sysslor. På Vintrosagatan 58 får du extra guldkant på tillvaron genom ett brett utbud av aktiviteter, du bestämmer själv utflyktsmål då vi har egen buss. Målet för oss som arbetar på Vintrosagatan 58 är att erbjuda den bästa möjliga stöd anpassad efter just dina behov.

Verksamhetschef

Erica Albinsson

Telefon: 0725-17 05 00

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Hans Larsson Samordnare 0704142104

Telefon:

08- 6470412

Adress

Vintrosagatan 58, 124 74 Bandhagen

  • Habibah Kebenge

    Habibah Kebenge

    Medarbetare

    "Jag gillar att vi har högt i tak och individfokus"

Mat på Attendo Vintrosagatan 58

Vi stödjer dig med din matlagning och hjälper dig att handla det du behöver. Utifrån önskemål  lagar vi även gemensam måltider med dem som
vill. Maten och måltiden ska präglas av lugn och harmoni och innebära mat
glädje.

Mer information om Attendo Vintrosagatan 58

Boende

Huset tillhör en bostadsrättsförening. Gruppbostaden har fem fullvärdiga lägenheter, Varje lägenhet är utrustad med kök och badrum. Boendena har även tillgång till gemensamhetsutrymme i en servicelägenhet som består av kök, matplats, vardagsrum och  balkong.

Medarbetare

Hos oss arbetar engagerade medarbetare med lång erfarenhet och bred kunskap. Teamet vintrosagatan 58 består av stödassistenter och stödbiträden. Dessutom samarbetar vi med andra aktörer så som LSS hälsan, primärvården, psykiatrin, habilitering etc.

Omsorg

För oss på Vintrosagatan betyder omsorg att vi utformar bemötandeplaner tillsammans med den boende. Att varje boende har en egen stödperson, samt att vi följer upp nöjdheten hos våra boende regelbundet.