• kaptensgården

Kaptensgårdens dagliga verksamhet

Attendo Kaptensgården ligger naturnära i Åsljunga ungefär 5km nordöst om Örkelljunga. På ett stenkasts avstånd ligger skåneleden och den vackra Åsljungasjön. Verksamheten kommer driva ett bed & breakfast med café och ett hunddagis. Här ges deltagarna möjligheten till ett varierande arbete i fin och rogivande miljö.

Verksamhetschef

Attendo Kaptensgårdens DV

Kontakt Fler telefonnummer till oss

Department
Verksamhetschef Malin Nikula 0708-764823

Telefon:

Malin Nikula 0708-764823

E-post:

Adress

Sjökaptensvägen 3, Åsljunga‎

Mer information om Kaptensgårdens dagliga verksamhet

Om verksamheten

Attendo Kaptensgården ligger naturnära i Åsljunga en bit utanför Örkelljunga. På ett stenkasts avstånd liggen Skåneleden och den vackra Åsljungasjön. Verksamheten kommer både att driva ett bed & breakfast och ett hunddagis. Vårt mål är att ge individen möjlighet till ett varierande arbete i fin och rogivande miljö. 


På Attendo Kaptensgårdens B&B erbjuder vi övernattning i tolv fina rum. Här arbetar vi bland annat med att servera frukost, städa, bädda rent och tvätta, så att våra gäster ska trivas hos oss. Till nästa sommar hoppas vi på att utöka verksamheten med kanotuthyrning, cykeluthyrning, fiske och sommarcafé. 
Hunddagiset kommer erbjuda hundpassning under dagtid. Tillsammans går vi på långa promenader med hundarna, pysslar om dem och ger dem mat. Detta är en givande sysselsättning som kan stärka individens empatiska förmåga och känsla av att vara behövd.

 

Den stora tomten på nästan 5000 kvm ger arbete åt en utegrupp som tar hand om vår miljö. Till det kommer arbetsuppgifter som gräsklippning, målning, mindre snickeri, snöskottning mm. 

 

Vi ser nu mycket  fram emot invigning av Attendo Kaptensgården under september!