Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Ädelstenen

Smaragdgatan, Göteborg

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Här bygger vi nytt, Livsstilsboende
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Sport & Spa

Välkommen till oss

KontaktpersonLinda Berntsson

Telefon: 0702-168001

Boendet

Livsstilsboende med konceptet Sport & Spa

Just nu pågår byggnationen av 96 nya lägenheter på Smaragdgatan i Tynnered, ett stenkast från Frölunda torg. Äldreboendet är en del i Bostad2021 som är ett samarbete mellan Göteborgs stad, politiker och det privata näringslivet som syftar till att bygga fler bostäder i Göteborg och där Attendo ingår. Det nya äldreboendet är planerat som ett så kallat livsstilsboende med Attendos koncept Sport & Spa. 

Här kommer det att finnas en sportbar där man kan titta på TV och ta sig något gott att dricka när favoritklubben spelar. Ett gym kommer att finnas för den som vill träna. Spa-delen består av avkoppling, varma bad, massage, kroppsvårdsbehandlingar, solrum och sinnesstimulering. Det kommer finnas balkonger i olika väderstreck på varje avdelning samt glasad terrass/balkong på varje avdelning.

Inflyttning är planerad till 2021.

Följ bygget

Följ byggnationen av Smaragdgatan

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":57.6459949,"lng":11.8979995},"content":"<h4>Attendo Ädelstenen, äldreboende i Göteborg</h4><p>Smaragdgatan </br> 421 49 Göteborg </br> Västra Götalands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=57.6459949,11.8979995' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Smaragdgatan,
421 49 Göteborg
Västra Götalands län

Öppna vägbeskriving