Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Bakoteket

Björkhagsplan 6, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Daglig Verksamhet, Funktionsnedsättning för vuxna
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefMonica Tynnestam

Verksamheten

Så jobbar vi

Attendo Bakoteket är en liten utflyttad daglig verksamhet som är integrerad på en offentlig arbetsplats i samarbete med Skarpnäcks stadsdelsförvaltning. Vi bakar, tar emot beställningar och har caféförsäljning. Vi tar även hand om disk och konferensrum samt enklare kontorsuppgifter. Bakotekets mål är att du ska ha meningsfulla arbetsuppgifter, få arbeta självständigt och ha inflytande över din arbetsdag.

På Bakoteket har vi ett eget bakrum med cafelucka samt ett paus- och omklädningsrum. Förutom att baka utför vi på Bakoteket många praktiska arbetsuppgifter. Vårt arbete är mycket uppskattat.

Medarbetare

Medarbetarna ett stöd i din vardag

Medarbetarna på Bakoteket har alla en relevant utbildning. Medarbetarna har också genomgått utbildning i Tydliggörande pedagogik. Deras fokus är att vara ett stöd för dig i det dagliga arbetet.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.290625,"lng":18.1160989},"content":"<h4>Attendo Bakoteket, daglig verksamhet, Johanneshov, Stockholm</h4><p>Björkhagsplan 6 </br> 121 53 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.290625,18.1160989' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Björkhagsplan 6,
121 53 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving