Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Attendo Björkbackavägen

Björkbackavägen 1, Kvicksund

Fakta

Typ av verksamhet
Funktionsnedsättning för vuxna, Gruppbostäder Vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska, Engelska, Persiska, Somaliska
Särskild fokus
Personkrets 2 enligt 9 § 9 LSS

Välkommen till oss

VerksamhetschefJohanna Deblén

Telefon: 073-035 80 40

Boendet

Gruppbostad i närhet till badstrand och ridanläggning

I september 2018 öppnade Attendo Björkbackavägen, en ny och anpassad gruppbostad i natursköna Kvicksund i Västerås kommun. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS och som tillhör personkrets 2. Verksamheten är bemannad dygnet runt med personal som är utbildad inom LSS. Det finns även sjuksköterska att tillgå dygnet runt.

Attendo Björkbackavägen ligger i en vacker omgivning nära Mälaren. Området erbjuder närhet till badstrand, ridanläggning, naturreservat med fina gångstigar, närbutik och restauranger.

Lägenheterna är byggda med hög standard och är på ca 40 kvm med en öppen planlösning. Samtliga lägenheter är tillgänglighetsanpassade. Dessa är disponerade i en nybyggd tvåvåningsvilla med gemensamma utrymmen och en gemensam trädgård. Vissa av lägenheterna har även egen uteplats.

Vi vill skapa dagar som känns meningsfulla utifrån varje persons unika förmåga och önskan. Vi arbetar för att du ska kunna påverka ditt eget liv och din vardag. Dina dagar ska styras av vad just du tycker om att göra- vi vill ge omsorg på ditt sätt!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.4642838,"lng":16.3038353},"content":"<h4>Attendo Björkbackavägen, gruppbostad för vuxna i Kvicksund</h4><p>Björkbackavägen 1 </br> 640 45 Kvicksund </br> Västmanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.4642838,16.3038353' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Björkbackavägen 1,
640 45 Kvicksund
Västmanlands län

Öppna vägbeskrivning