Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning av coronavirus/covid-19. Läs mer om våra åtgärder

Attendo Borggårdsallén

Borggårdsallen 4, Staffanstorp

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefAnn-Charlotte Paulsson

Telefon: 076-845 60 10

Boendet

Du är delaktig till hur din dag ska vara

På Attendo Borggårdsallens gruppboende i Staffanstorp erbjuder vi ett boende i en trygg och vacker miljö. Boendet är för dig som är beviljad dygnet runt-omsorg enligt LSS. Här får du ett boende på dina egna villkor och vi lägger stor vikt vid att du har inflytande och själv är delaktig i hur din vardag ska se ut.

Attendo Borgårdsallens gruppbostad består av sex lägenheter, lägenheterna är stora ettor med öppen planlösning samt ljusa och fräscha. Samtliga lägenheter är belägna på samma våning, här finns också ett gemensamhetsutrymme, här träffas vi ofta för att spela spel, pyssla, titta på film eller bara fika och umgås. Boendet har en stor altan som har sin utgång från köket samt en fin gård med grillmöjligheter.

Medarbetare

Lyhörda medarbetare

Personalen har som mål att vara lyhörda för alla önskemål och behov. Vi är flexibla och eftersträvar att de boende ska vara självständiga och fria att leva sina liv som de önskar. Personalgruppen på Attendo Borggårdsallen har blandad kompetens för bästa omsorg, gruppen består av stödpedagoger samt stödassistenter.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.6519535,"lng":13.2075208},"content":"<h4>Attendo Borggårdsallén, gruppbostad för vuxna i Staffanstorp</h4><p>Borggårdsallen 4 </br> 245 32 Staffanstorp </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.6519535,13.2075208' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Borggårdsallen 4,
245 32 Staffanstorp
Skånes län

Öppna vägbeskriving