1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Brushanen

S:t Larsgatan 8, Linköping

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefAbbe Hertzman

Telefon: 076-696 49 36

Boendet

Centralt äldreboende

Attendo Brushanen äldreboende drivs av Attendo på uppdrag av Linköpings kommun och ligger mitt i centrala Linköping med närhet till fina promendstråk vid Stångån. Här finns 31 lägenheter på tre plan som är uppdelade på olika avdelningar. Varje avdelning har ett stort gemensamt utrymme med kök placerat i mitten. Du bor i en egen lägenhet som du möblerar med egna möbler men säng finns på plats.

Här har du möjlighet till utevistelse i vår lilla fina trädgård alternativt i vår fantastiska park som ligger i anslutning boendet.

Läs mer på Linköping kommuns hemsida

Omsorg & Aktiviteter

Egen kontaktperson

När du flyttar in hos oss utses en kontaktperson som tillsammans med dig upprättar en genomförandeplan om hur du vill att din vård och omsorg ska utföras. Vi bjuder in till ett välkomstsamtal där du får träffa verksamhetschef, sjuksköterska och kontaktperson. Din kontaktperson ser till att dina behov tillgodoses som till exempel hjälp med att boka aktiviteter, inköp m.m.

Hos oss kan man delta i olika aktiviteter, allt från chokladprovning till utflykter. Vi erbjuder stötte och mindre aktiviteter i grupp såväl individuellt. Vi utgår alltid ifrån vad du som boende önskar.

 

Medarbetare

God kvalitet och ett gott bemötande

Verksamheten drivs av en verksamhetschef som har en samordnare till sin hjälp. De finns på plats dagtid måndag till fredag. Alla som bor på Brushanens äldreboende har tillgång till sjuksköterska dygnet runt samt tillgång till arbetsterapeuter samt sjukgymnaster på vardagar.

På avdelningarna arbetar engagerade och duktiga undersköterskor och vårdbiträden. Vi arbetar utifrån ledorden kompetens, engagemang och omtanke, som tillsammans med vår erfarenhet gör att du kan förvänta dig en bra omsorg och ett gott bemötande.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Mat

Matglädje

Att äta gott och njuta av måltiden är viktigt på Attendo Brushanen. Här lagas all mat från grunden på respektive avdelning för att skapa en hemtrevlig atmosfär för alla som bor här. Vi är måna om att ta tillvara enskilda önskemål om mat och därför utarbetar medarbetare tillsammans med de boende en matsedel. Vi lägger stor vikt vid att skapa en trevlig måltidsmiljö med fint dukade bord och trevlig atmosfär. Vid högtider och helger gör vi "det lilla extra" och serverar festlig mat och dukar extra fint.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":58.415846,"lng":15.622382},"content":"<h4>Attendo Brushanen, äldreboende i Linköping</h4><p>S:t Larsgatan 8 </br> 582 24 Linköping </br> Östergötlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=58.415846,15.622382' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

S:t Larsgatan 8,
582 24 Linköping
Östergötlands län

Öppna vägbeskriving