Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Hemtjänst Danderyd

Kevingeringen 5, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

Välkommen till oss

Tf. VerksamhetschefLotta Björkegren

Telefon: 076-001 31 52

Attendo startade sin första verksamhet redan 1985 i Danderyd. Idag är Attendo Hemtjänst en av de ledande aktörerna i Danderyd med erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.

Medarbetare

Hög kvalitet

På Attendo Hemtjänst Danderyd arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Omsorg

Var med och styr din tillvaro

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Demensteam

Medarbetare med stor kunskap om demens

Attendos Demensteam består av medarbetare med stor kunskap och intresse för personer med nedsatt närminne och demenssjukdomar. Demensteamet är schemalagda i separat grupp för att uppnå bästa kontinuitet. Teamets uppdrag är att erbjuda god kvalité och underlätta och avlasta för anhöriga. Teamen utgår från kontoret och du kan förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.398985,"lng":18.024362},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Danderyd</h4><p>Kevingeringen 5 </br> 182 50 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.398985,18.024362' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Kevingeringen 5,
182 50 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving