Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Ekehöjden

Vita Liljans väg 53, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Yngre demens, Korttidsplatser
Rumsstorlek
19-40 kvm
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefRamona Ankarberg

Telefon: 070-876 44 90

Boendet

Demensboende med centralt läge

Attendo Ekehöjden är ett äldreboende med inriktning mot demens med centralt läge i Bredäng. Verksamheten består av korttidsboende och permanent boende för äldre och yngre personer med demenssjukdom.

Äldreboendet har 64 lägenheter fördelade på två plan och nio avdelningar. Lägenheterna är mellan 19,5-40 kvm och till dessa hör ett badrum och i de större lägenheterna även en liten köksdel. I våra större lägenheter tar vi gärna emot par som vill fortsätta att leva tillsammans. 

Lägenheterna är möblerade med vårdsäng och sängbord, i övrigt möblerar du efter tycke och smak. Lägenheterna på korttidsboendet är fullt möblerade. 

På varje avdelning finns ett gemensamt kök, matsal och vardagsrum som är utrustat med soffor, fåtöljer och TV. Vissa avdelningar vetter ut mot innergården, de andra har antingen uteplats eller balkong.

Omsorg & Aktiviteter

Meningsfull vardag på dina villkor

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vi hjälper dig att skapa en meningsfull vardag på dina egna villkor. 

Här sker bedömning av sjukgymnast/arbetsterapeut inom 4 dagar från inflytt.

Vi erbjuder möjlighet att dagligen delta i aktiviteter, promenader och utevistelse.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Medarbetargruppen på Attendo Ekehöjden består av en verksamhetschef, sjuksköterskor, undersköterskor sjukgymnast, arbetsterapeut, lokalvårdare och vaktmästare.

Sjuksköterska finns att tillgå dygnet runt. Ansvarig läkare som tillhör Familjeläkarna besöker verksamheten varje vecka, övrig tid kontaktas läkare vid behov.

Vi har också tillgång till dietist, fotvårdare och frisör.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.292079,"lng":17.937583},"content":"<h4>Attendo Ekehöjden, äldreboende i Bredäng, Stockholm</h4><p>Vita Liljans väg 53 </br> 127 34 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.292079,17.937583' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Vita Liljans väg 53,
127 34 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving