1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Hemtjänst Eskilstuna

Klostergatan 29 A, Eskilstuna

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

Välkommen till oss

VerksamhetschefAnnika Johnstone

Telefon: 072-143 26 56

Attendo Hemtjänst Eskilstuna har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med personlig omsorg. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi bär alltid arbetskläder och ID-brickor.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

Hos Attendo hemtjänst Eskilstuna arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser så som vårdbiträden och undersköterskor.

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Omsorg

Stöd i din vardag

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Hushållsnära tjänster

Avlastning i hemmet

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp.

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3729175,"lng":16.523016},"content":"<h4>Attendo Hemtjänst Eskilstuna</h4><p>Klostergatan 29 A </br> 633 52 Eskilstuna </br> Södermanlands län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.3729175,16.523016' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Klostergatan 29 A,
633 52 Eskilstuna
Södermanlands län

Öppna vägbeskriving