Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Attendo Funbo

Säbygatan 5, Uppsala

Fakta

Typ av verksamhet
Daglig Verksamhet, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
18
Talade språk
Svenska, Engelska

Välkommen till oss

VerksamhetschefMia Falk

Telefon: 070-144 11 19

Verksamheten

4H-gård, idrottsanläggning eller kreativt skapande

Attendo Samsa Säbygatans daglig verksamhet är auktoriserad som utförare av daglig verksamhet enligt LOV i Uppsala. Vi bedriver daglig verksamhet på individuell nivå, gruppnivå och med externa praktikplatser. Vi vänder oss till dig som har LSS-beslut för daglig verksamhet.

Du erbjuds ett meningsfullt arbete i någon av våra grupper som passar just dina individuella behov. Vi arbetar för att fånga och stärka varje enskild individs motivation och kunskap.

Vi erbjuder olika verksamheter och aktiviteter såsom att arbeta på 4H-gård, idrottsanläggning eller med paketering och kreativt skapande. Arbetsuppgifterna är alltid individuellt anpassade och ska ge möjlighet till utveckling. Som arbetstagare har du en stödperson i personalgruppen som ser till att det är dina egna önskemål och dina behov som styr hur dina arbetsdagar ska se ut.

Omsorg

Våra olika daggruppen

Inneverksamheten

Vår inneverksamhet ligger beläget i Boländerna nära centrala Uppsala. Vi flyttade hit under 2013 och lokalerna är nyrenoverade och väl anpassade efter våra behov. Här bedriver vi estetisk verksamhet, legoarbete, sång, musik och datorkunskap.

Hebygruppen

Denna grupp håller till på idrottsplatsen Tegelvallen i Heby. Vi har bedrivit verksamhet här sedan 2009 och våra arbetsuppgifter är att sköta den dagliga servicen så som att tvätta och städa lokalerna. Vi bedriver även trädgårdsarbete i form av gräsklippning etc. Vi arbetar även med att klyva ved och paketera den till försäljning.

Praktikgruppen

Praktikgruppen ska bidra till att arbetstagarna ska få en meningsfull tillvaro och ett rikare arbetsliv. Personal kommer tillsammans med arbetstagaren att hitta en praktikplats som matchar önskemål och behov. Att komma ut på en praktikplats stärker självkänslan och utanförskapet från det övriga samhället.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.8562189,"lng":17.6526593},"content":"<h4>Attendo Säbygatan, Daglig verksamhet för vuxna i Uppsala</h4><p>Säbygatan 5 </br> 753 23 Uppsala </br> Uppsala län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.8562189,17.6526593' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Säbygatan 5,
753 23 Uppsala
Uppsala län

Öppna vägbeskriving