1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Handlaget

Eggegrundsvägen 14, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Daglig Verksamhet, Funktionsnedsättning för vuxna
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefMonica Tynnestam

Telefon: 072-085 54 25

Verksamheten

Lust, skaparglädje och gemenskap

Attendo Handlaget är en skapande verksamhet som bygger på lust, skaparglädje och gemenskap, där var och en arbetar utifrån sina egna förutsättningar och i sin egen takt.

Handlaget har sin lokal i Kärrtorp. Där finns två rum för verksamheten, ett kök och en liten butik.

Verksamheten utformas efter önskemål från brukarna och kan bestå av tygtryck, keramik, sidenmåleri, papier mache, fusingglas, måleri, teckning med mera.

Handlaget har även en egen butik där man säljer en del av det som skapats. Butiken är öppen flera dagar i veckan och man turas om att ta emot kunder.

På verksamheten finns även hundar.

Medarbetare

Hantverkspedagoger

Personalen på Handlaget är utbildade hantverkspedagoger och har arbetat länge inom verksamheten. Medarbetarna har även gått utbildning i Tydliggörande pedagogik.

Följ Handlaget på social medier

Ta del av våra fantastiska skapelser och aktiviteter!

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.2824743,"lng":18.1169168},"content":"<h4>Attendo Handlaget, Daglig verksamhet för vuxna i Kärrtorp, Stockholm</h4><p>Eggegrundsvägen 14 </br> 121 56 Stockholm </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.2824743,18.1169168' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Eggegrundsvägen 14,
121 56 Stockholm
Stockholms län

Öppna vägbeskriving