Tills vidare gäller besöksförbud på våra äldreboenden. Vi vidtar skärpta åtgärder med anledning av Coronavirusets spridning. Läs mer här

Attendo Hemtjänst Bromma

Sobelgränd 4, Stockholm

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Förutom svenska talar vi flera andra språk. Fråga oss om du vill veta mer!

Välkommen till oss

VerksamhetschefJulie Aslan

Omsorg

Var med och styr din tillvaro

Attendo Hemtjänst Bromma är igång dygnet runt. Vi ger dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

För oss är det viktigt att du alltid känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Tillsammans med kontaktpersonen lägger ni upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Våra medarbetare bär alltid Attendo-kläder, namnskylt och ID-kort. De använder bilar och cyklar märkta med Attendo. Om du vill lämna ut din hemnyckel så förvaras den alltid i ett digitalt spårbart nyckelskåp. Språkkompetens kan vi anpassa efter behov.

Attendo grundades 1985 och i Bromma anlitar över 200 Brommabor oss och våra tjänster. Vi utgår ifrån våra två lokalkontor i Bromma och vårt mål är att vara den bästa hemtjänsten! Varmt Välkomna!

Klicka här för att göra din ansökan om Hemtjänst (e-tjänst)

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

Vi har ett Städteam som är specialiserade på städning för våra hemtjänstkunder. De kan även hjälpa dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls som en hushållsnära tjänst.

Vi skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning och fönsterputs. Priset är med vår seniorrabatt 203 kr/tim efter RUT-avdrag.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Läs på kommunens webbplats vad hemtjänst kostar

Hitta till oss

Våra lokala kontor

Hemtjänst Bromma Öst

Sobelgränd 4, Bromma
076-697 43 03 (kl 7-22)

Hemtjänst Bromma Väst

Råckstavägen 30, Bromma
076-695 11 73 (kl 7-22)

 

Måltider

Matlagning eller Matlåda för 45 kr

Kost och näring är avgörande för en god hälsa. Vi tillagar gärna maten med dig om det finns önskemål om det. Annars kan vi levererera tillagade matlåda från vårt egna kök på Attendo. Vår kock Thomas har tillsammans med Attendos dietister skapat en meny. 

Priset är 45 kr, då ingår sallad och för dig som önskar dessert tillkommer 10 kr. Det finns alltid fyra rätter att välja mellan. Det finns även specialanpassad kost om det efterfrågas.