Attendo Hemtjänst Enköping

Korsängsgatan 38, Enköping

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefCamilla Nilsson

Telefon: 0171-299 62

Attendo Hemtjänst Enköping har duktiga och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi bär alltid arbetskläder och ID-bricka för din säkerhet och trygghet. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du vill att vi berättar mer!

Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Enköping arbetar engagerade medarbetare med olika kompetenser. Vi är mycket glada och tacksamma för det mycket goda rykte vi har och vi har ett fint samarbete med alla olika aktörer såsom fysioterapeuter, biståndshandläggare med flera i kommunen som du kanske också är i kontakt med. 

Med Attendo kan du förvänta dig hög kvalitet på vården och omsorgen och ett trevligt och respektfullt bemötande. Vi har en mycket god kontinuitet vilket innebär att du som kund endast träffar några få medarbetare. Du har också en egen kontaktperson som ser till att du alltid får det "lilla extra" och det som du upplever kan sätta en guldkant på din tillvaro.

Varje vecka har vi någon aktivitet hos oss där vi träffas och har en trevlig stund tillsammans med lite nybryggt kaffe och någon god kaka.

Vi ser det som självklart att våra medarbetare alltid bär arbetskläder och synlig ID-bricka för din trygghets skull.

Om du vill komma i kontakt med oss, så svarar vi alltid i telefonen mellan klockan 07:00-22:00, alla dagar i veckan.

Vår sjuksköterska Susanne arbetar dagtid måndag till fredag. Övrig tid finns sjuksköterskejour tillgänglig.

Har du frågor om vilka språk våra medarbetare talar, kontakta oss gärna!

Omsorg

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Vår ambition och strävan är att ge dig möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål så att vi underlättar och stöttar dig i din vardag.

Vi planerar dina beviljade insatser tillsammans med dig så att det passar dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Vi gör också alltid det lilla extra hos dig.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg och respekterad. Du får därför en kontaktperson som du och dina närstående kan vända er till vid frågor och synpunkter. Kontaktpersonen lägger tillsammans med dig upp de dagliga rutinerna så att de anpassas efter dina behov och önskemål.

Hushållsnära tjänster

Hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål

För dig som vill ha service utöver ditt beviljade bistånd eller inte har något bistånd alls, kan vi erbjuda avlastning i hemmet och hjälp med vardagssysslorna.

Attendo hemtjänst Enköping skräddarsyr hushållsnära tjänster utifrån dina behov och önskemål. Du väljer hur ofta du vill ha hjälp och med vad, som till exempel städning, fönsterputs och inköp.

Dessa servicetjänster köper du direkt av oss och som privatperson kan du utnyttja RUT-avdraget.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.638029,"lng":17.0781125},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}