Attendo Hemtjänst Halmstad

Stationsgatan 37, Halmstad

Fakta

Typ av verksamhet
Hemtjänst
Talade språk
Svenska, Danska, Arabiska, Engelska, Franska, Bosniska, Kroatiska

Välkommen till oss

VerksamhetschefJosefin Green

Telefon: 070-625 20 37

Attendo hemtjänst Halmstad erbjuder omsorg, omvårdnad, service och hushållsnära tjänster. Vi hjälper dig att utföra de insatser du är i behov av och är beviljad till från biståndsenheten, på det sätt du önskar. Du får en egen kontaktman i personalgruppen som värnar lite extra om dig. Vi planerar insatserna efter att du ska få träffa samma personer så ofta det är möjligt.

Medarbetare

Engagerade medarbetare med olika kompetenser

Hos Attendo hemtjänst Halmstad arbetar flexibel och kompetent personal mellan 07.00-23.00 och efter det tar kommunens larmpatrull över.

Vi som arbetar här är undersköterskor, vårdbiträden, lokalvårdare, planeringsledare och verksamhetschef, vi har ett nära samarbete med hemsjukvårdens sjuksköterskor och rehab personal.

Medarbetarna i vår verksamhet talar flera olika språk så som danska, arabiska, engelska, franska, bosniska, kroatiska mm, kontakta oss gärna om ni undrar över något språk vi talar.

Omsorg

Underlättar och stöttar dig i din vardag

Innan vi på Attendo hemtjänst Halmstad börjar våra insatser hos dig träffas vi i ett välkomstsamtal för att planera de insatser du beviljats i ditt biståndsbeslut. Du får en kontaktman i personalgruppen som tillsammans med dig bestämmer hur och när dina insatser ska ske. Detta dokumenteras i en genomförandeplan. Genomförandeplanen följs regelbundet upp av kontaktmannen så att vi försäkrar oss om att du får den hjälp du behöver, på ditt sätt.

Mat

Vi hjälper dig med maten

I ditt biståndsbeslut kan du vara beviljad hjälp med en eller flera måltider. Utifrån ditt beslut kan vi bistå med hjälp att laga frukost, handla mat, leverera och tillreda mat från Vallåsköket eller värma annan färdiglagad mat.

Jag har jättegoa jobbarkompisar och det är härligt att jobba med människor!

Amanda Undersköterska

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.664075,"lng":12.862845},"content":"<div>Marker 1<\/div>"}]}