1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Johan Kocksgatan

Johan Kocksgatan 48, Trelleborg

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
54
Rumsstorlek
32
Talade språk
Svenska, finska, spanska, tyska, albanska, bosniska, kroatiska, serbiska, norska, danska, arabiska, teckenspråk

Välkommen till oss

VerksamhetschefMaria Hemåker Apell

Telefon: 070-604 10 12

Boendet

Ett boende med hälsa och välmående i fokus

Attendo Johan Kocksgatan är ett nybyggt och modernt äldreboende. Boendet är ljust, luftigt och hemtrevligt. Lägenheterna är fördelade på mindre enheter med egna balkonger, kök och vardagsrum. Här träffas vi för att umgås, dricka kaffe och ha det bra. De ljusa och rymliga lägenheterna har pentry och ett stort badrum. Här finns uttag för Tv, telefon och internet. Den som vill får gärna ha en fågel eller annat husdjur på rummet. 

Omsorg & Aktiviteter

Bubbelbad, bastu och avslappning

När du flyttar hit blir en av våra medarbetare din kontaktperson. Kontaktpersonen ansvarar lite extra för din omsorg och omvårdnad och du har även en omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Vår sjukgymnast förskriver hjälpmedel och arbetar med rehabilitering samt handleder övriga medarbetare. Vi upprättar en så kallad genomförandeplan tillsammans med dig för att du ska få möjlighet att vara delaktig och själv bestämma hur du vill ha din hjälp utförd.

Vi erbjuder spa-aktiviteter så som bubbelbad, bastu, manikyr och avslappning i våra mysigt inredda sparum. Vi erbjuder även sport-aktiviteter så som träning i vårt gym, stavgång, boule spel. När du är klar kan du avsluta med en smoothie i vår sportbar.

Medarbetare

Engagerade medarbetare

På Attendo Johan Kocksgatan utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Här finns tillgång till sjuksköterskor dygnet runt och fysioterapeuter samt arbetsterapeuter dagtid. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Följ vår vardag

På Instagram postar vi händelser från boendet. Häng med på allt ifrån filmkvällar, gofika, barhäng, spännande utflykter med mera. 

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.3763011,"lng":13.1646404},"content":"<h4>Attendo Johan Kocksgatan, äldreboende i Trelleborg</h4><p>Johan Kocksgatan 48 </br> 231 53 Trelleborg </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.3763011,13.1646404' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Johan Kocksgatan 48,
231 53 Trelleborg
Skånes län

Öppna vägbeskriving