Nu tar vi emot besök på våra äldreboenden igen och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Johannesbergsvägen

Johannesbergsvägen 1, Sollentuna

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende, Här bygger vi nytt
Antal platser
54
Talade språk
Svenska
Särskild fokus
Livsstilsboende Kultur & Nöje

Välkommen till oss

VerksamhetschefJacqueline Gutierrez

Telefon: 0766970564

Boendet

Ett livsstilsboende med kultur och nöje

Under 2020 öppnar Attendo Johannesbergsvägen i Silverdal, Sollentuna. Det blir ett nytt modernt äldreboende med 54 nya lägenheter med inriktning mot Kultur & Nöje. Det innebär att vi kommer att ordna aktiviteter med kulturella inslag som musik, dans, högläsning, historieberättande och mycket annat.


Välkommen att kontakta oss för mer information!

Ladda ner faktablad

Omsorg & Aktiviteter

Du är delaktig i hur din omsorg ser ut

Som boende har du rätt att vara delaktig och kunna påverka hur din hjälp och ditt stöd utformas. När du flyttar in hos oss får du en kontaktman i personalgruppen som du alltid kan vända dig till och som du ska känna dig trygg med. Tillsammans med dig upprättar vi en genomförandeplan där vi skriver ned dina behov, vanor och önskemål samt hur vi på bästa sätt kan tillgodose dem.

Medarbetare

Medarbetare med gedigen erfarenhet och specialkompetens

På Attendo utgår all omsorg från dig, dina behov och dina önskemål. Våra medarbetare har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom äldreomsorg. Tillsammans ser vi till att du får den omsorg du behöver på det sätt som du vill ha den.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Kulturella upplevelser har en positiv påverkan på många människors hälsa och livskvalitet. Kultur skapar mening, tränar sinnen, roar och stimulerar gemenskap samt förstärker den egna identiteten.

Vill du jobba hos oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! Vi behöver fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":59.4010673,"lng":17.9792215},"content":"<h4>Attendo Johannesbergsvägen, äldreboende i Silverdal, Sollentuna</h4><p>Johannesbergsvägen 1 </br> 191 38 Sollentuna </br> Stockholms län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=59.4010673,17.9792215' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Johannesbergsvägen 1,
191 38 Sollentuna
Stockholms län

Öppna vägbeskriving