1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Kårlandagården

Wieselgrensgatan 27, Hovmantorp

Fakta

Typ av verksamhet
Gruppbostäder Vuxna, Funktionsnedsättning för vuxna
Antal platser
6
Talade språk
Svenska

Välkommen till oss

VerksamhetschefGustav Hållén

Telefon: 072-888 20 53

Boendet

Boende för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar

LSS-boendet består av sex lägenheter i radhusform om två eller tre rum med kök. Verksamheten vänder sig till vuxna personer som tillhör personkrets 1 eller 3 med psykiska funktionsnedsättningar.

Vi kan kartlägga vilket boendealternativ som behövs i förlängningen. Vi har goda möjligheter att tillgodose behov av dagverksamhet eller arbetsträning genom individuella lösningar.

Vi erbjuder och motiverar till meningsfulla aktiviteter inom och utanför verksamheten efter den enskilde hyresgästens behov.

Omsorg

Individuellt anpassat stöd

Vi ger individuellt anpassat stöd och service till hyresgästerna. Kårlandagården har tillstånd av Inspektionen för vård och omsorg, IVO att bedriva en bostad med särskilt service enligt 9 § 9 lag om stöd och service till vissa funktionshindrade. Kanske det välbehövliga mellansteget mellan slutenvård och boende i hemkommunen.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":56.7853455,"lng":15.1153934},"content":"<h4>Attendo Kårlandagården, gruppbostäder i Hovmantorp</h4><p>Wieselgrensgatan 27 </br> 360 51 Hovmantorp </br> Jönköpings län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=56.7853455,15.1153934' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Wieselgrensgatan 27,
360 51 Hovmantorp
Jönköpings län

Öppna vägbeskriving