1 oktober hävs besöksförbudet på våra äldreboenden och vi välkomnar anhöriga till trygga & säkra besök. Vi fortsätter aktivt arbetet med att hindra smittspridning. Läs mer här

Attendo Lyckliga Gatan

Lyckliga Gatan 1, Kävlinge

Fakta

Typ av verksamhet
Äldreboende, Livsstilsboende
Antal platser
72
Rumsstorlek
32-43 kvm
Talade språk
Svenska, Arabiska, Engelska, Kurdiska, Polska, Turkiska, Filippinska

Välkommen till oss

VerksamhetschefRebecka Skalin Christén

Telefon: 072-143 94 03

Boendet

Modernt livsstilsboende med inriktning Sport & Spa

Attendo Lyckliga Gatan är ett nyöppnat äldreboende i Kävlinge som slog upp portarna den 1 juli 2018. Det är ett modernt och trivsamt boende med ljusa lägenheter och trevliga gemensamma ytor. Boendet har inriktningen Sport & Spa vilket innebär att välbefinnande och hälsa står i fokus. Gymmet möjliggör rehabilitering och träning, både individuellt och i grupp. Vårt spa inbjuder till avkoppling i form av exempelvis varma bad, massage och kroppsvårdsbehandlingar. 

Här finns 72 lägenheter, fördelade på fyra våningsplan med åtta avdelningar. Lägenheterna är på 32 och 42 kvm. Varje lägenhet har ett stort rum, ett pentry samt ett stort badrum med dusch. Varje lägenhet är utrustad med en vårdsäng och ett sängbord men i övrigt möblerar du själv.

På varje avdelning finns mysiga gemensamma sällskapsytor med utgång till balkong/uteplats samt kök och matsal. Utanför avdelningarna har de som bor på Attendo Lyckliga gatan tillgång till träningslokal, relax och spa och pub.

Ladda ner faktablad

Omsorg & Aktiviteter

Omsorg med individen i fokus

På Attendo Lyckliga gatan planerar omvårdnadsteamet tillsammans med den boende och/eller närstående hur vård och omsorg ska utformas för den boendes välbefinnande och ett värdigt liv.

Här arbetar vi med en personcentrerad vård och ett vardagsrehabiliterande förhållningssätt som innebär att vi ser till det friska och uppmuntrar till aktivitetet och självständighet. Vår arbetsmetod bygger på kontaktmannaskap och ett gott teamarbete mellan de olika yrkeskategorierna.

Konceptet Sport och Spa innebär att vi har ett stort fokus på att de boende ska må bra i både kropp och själ. Aktiviteterna varierar och innehåller allt från att följa idrottshändelser, gemensam pubafton med dans, göra egna tvålar och ansiktsmasker till provsmakning av choklad och exotiska frukter.

Mat

Matglädje på Lyckliga gatan

På Attendo Lyckliga gatan beställs maten från Dafgård och Martin & Servera. Kosten är varierad och matsedeln anpassas efter traditioner och årstiderna. De boendes önskemål fångas upp vid de återkommande matråden där både boende och personal deltar. Vi lägger stor vikt vid att det ska se trevligt ut vid bordet med servetter, blommor eller annan bordsdekoration. Måltiderna serveras gemensamt i avdelningens matsal eller i den egna lägenheten om det önskas.

Besök oss digitalt!

Är du intresserad av boendet?

Nu erbjuder vi digitala visningar av vårt fina boende via telefon eller dator.
Säkert och enkelt.

Vad är ett Livsstilsboende?

Att vara aktiv och få tid att ägna sig åt sina intressen i samvaro med andra är för många en viktig del av livet. Vi vill att äldre ska få bevara sin livsstil så länge som möjligt, även då man flyttar in på ett äldreboende. Därför erbjuder vi äldreboenden med följande inriktningar: Sport & Spa, Utevistelse & Trädgård samt Kultur & Nöje. Hos oss ska man kunna ägna sig åt det man själv är intresserad av tillsammans med andra som kanske har likartade intressen.

Möjligheten att få utöva och uppleva det du tycker om, påverkar både hälsan och livskvaliteten på ett positivt sätt. Sporten roar och förenar människor samt stimulerar till gemenskap. Spa ger avkoppling och välbehag för den som föredrar egna stunder.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera.

{"markers":[{"position":{"lat":55.79293,"lng":13.114826},"content":"<h4>Attendo Lyckliga Gatan, äldreboende i Kävlinge</h4><p>Lyckliga Gatan 1 </br> 244 31 Kävlinge </br> Skånes län</p> <a href='https://www.google.com/maps/search/?api=1&query=55.79293,13.114826' target='_blank' >Hitta hit</a>"}]}

Besöksadress

Lyckliga Gatan 1,
244 31 Kävlinge
Skånes län

Öppna vägbeskriving